Media

Media: Η δράση του τριημέρου, η νέα καθημερινή εφημερίδα και ο Βαγγέλης Περρής στον ΣΠΟΡ FM 94,6!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των media

Την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός στην αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και θέλουν νίκη προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια. Τζάμπολ στις 21:00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2HD.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλους δύο αγώνες για την ίδια διοργάνωση. Πράκειται για τους: Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε (19:00,Novasports 3HD) και Μπαρτσελόνα – Γαλατάσαραϊ (22:00, Novasports 3HD).

Δύο δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων- το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στις 21.45, η Μπορντό φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν (Novasports1HD) για το γαλλικό πρωτάθλημα και την ίδια ώρα η Εσπανιόλ τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (Cosmote Sport 2 HD) για τη LaLiga.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Βαγγέλης Περρής στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Έρχεται από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ένα φρέσκο ραδιοφωνικό πρόγραμμα με τον απίθανο «Desperado» Βαγγέλη Περρή! Μαζί του στα μικρόφωνα οι μοναδικές Μαρία Ζαφειράτου και Έλενα Κρεμλίδου!. Καθημερινά 07.00-10.00 στους 94,6!

Νέα εφημερίδα στις 14 Φεβρουαρίου
Την Τρίτη τις 14 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει η νέα εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, η οποία θα περιλαμβάνει μαζί και τον «Φίλαθλο». Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος, πρόκειται για καθημερινό πρωινό φύλλο με τον τίτλο «Ειδήσεις», ενώ η έκδοση του Σαββάτου θα έχει ένθετα την σημερινή οικονομική εφημερίδα «Αγορά», το άλλοτε αθλητικό φύλλο «Φίλαθλος» καθώς και το «weekend», έναν πλήρη οδηγό για το Σαββατοκύριακο, για όλη την οικογένεια.

Απόψε ο τελικός του «Junior Music Stars»
Το «Junior Music Stars» έφθασε στον τελικό. Απόψε στις 22.00 (ΣΚΑΪ), οκτώ μικροί καλλιτέχνες διαγωνίζονται σε τραγούδια και μουσικές από κάθε γωνιά του κόσμου με φιναλίστ την ομάδα της Ευρυδίκης και του Νίκου Βουρλιώτη.

Αναβάλλεται το «Φως στο τούνελ»
Με δελτίο Τύπου ο Alpha γνωστοποίησε ότι η αποψινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αναβάλλεται λόγω ασθένειας της παρουσιάστριας. Το ίδιο κανάλι στις 21.00 θα δείξει σε Α’ τηλεοπτική προβολή την ταινία κινουμένων σχεδίων σε μεταγλώττιση «Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών».

Και αυτό το Σαββατοκύριακο το ραντεβού σου είναι με τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Κράτα τη βελόνα κολλημένη στους 94,6 για να μη χάσεις φάση από την αγωνιστική δράση του διημέρου.

Οι αγώνες της 20ης αγωνιστικής της Super League
Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό σχετικά εύκολο το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Superleague. To Σάββατο η Βέροια υποδέχεται τον Πανιώνιο (15:00,Novasports3HD), ο Αστέρας Τρίπολης τον Ατρόμητο (17:15, Novasports1HD και ο Ολυμπιακός τη Λάρισα (19:30, Novasports2HD). Την Κυριακή το πρόγραμμα ανοίγει με το ματς Κέρκυρα - Λεβαδειακός (Novasports2HD) στις15:00,ακολουθούν στις 17:15 τα Ξάνθη - ΠΑΟΚ (Novasports2HD), Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports4HD) και τέλος στις 19:30 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (Novasports1HD).

Η 17η αγωνιστική της Basket League
Χωρίς το μεγάλο ματς η 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Το Σάββατο θα διεξαχθούν 5 παιχνίδια, όλα την ίδια ώρα. Στις 17.00, το Cosmote Sport 4 HD θα καλύψει ζωντανά από το κλειστό του Ο.Α.Κ.Α τον αγώνα ΑΕΚ - Τρίκαλα 17:00 και το Novasports 2HD σε παράλληλη σύνδεση τα Λαύριο – Ρέθυμνο, Απόλλων Πατρών – ΠΑΟΚ, Δόξα Λευκάδας – Κόροιβος, και Άρης - Προμηθέας Πατρών. Την Κυριακή η Κύμη υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (17:30, Novasports 3HD) και τη Δευτέρα ο Κολοσσός τον Ολυμπιακό(16:00, Novasports 2HD).

Από την ΕΡΤ3 το ντέρμπι της Football League
Φθάσαμε αισίως στην 15η στροφή της Stoiximan.gr Football League και η μάχη της ανόδου συνεχίζεται. Το Σάββατο στις 15.00 ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σπάρτη (ΕΡΤ3) και θέλει νίκη προκειμένου να καλύψει την διαφορά και να μην μείνει εκτός τροχιάς ανόδου, δεδομένου ότι η Λαμία θα πάρει τους 3 βαθμούς για το ματς με τον Πανθρακικό, που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, και οι άλλοι δύο βασικοί διεκδικητές έχουν μεταξύ τους παιχνίδι. Την Κυριακή στις 15.00 ο Απόλλωνας Σμύρνης υποδέχεται τον Άρη στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στο βόλεϊ
Από το Novasports4HD θα καλυφθεί τηλεοπτικά το Σάββατο στις 18.00 το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα.

Λίβερπουλ – Τότεναμ στην Premier League
Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζονται τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα ξεχωρίζει το ματς Λίβερπουλ-Τότεναμ για την 25η αγωνιστική της Premier League. Σέντρα στις 19:30 το Σάββατο με μετάδοση από το Cosmote Sport 1 HD.

Από εκεί και πέρα από του Σαββάτου τα παιχνίδια επιλέξαμε τα: Άρσεναλ – Χαλ (14:30 Cosmote Sport 1 HD), Λειψία – Αμβούργο (16:30, Cosmote Sport 8 HD), Αλαβές – Μπαρτσελόνα (17:15 Cosmote Sport 1 HD), Γκινγκάμπ-Λιόν (18:00, Novasports3HD), Σάλκε - Χέρτα (19:30, Cosmote Sport 3 HD), Μονακό-Μετς (21:00, Novasports1HD), Φιορεντίνα – Ουντινέζε (21:45 Cosmote Sport 1 HD), Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης (21:45 Cosmote Sport 2 HD) και Γκιμαράες-Πόρτο (22:30, Novasports3HD).

Και από της Κυριακής τα: Βιγιαρεάλ – Μάλαγα (13:00, Cosmote Sport 2 HD), Λας Πάλμας - Σεβίλλη (19:30, Cosmote Sport 2 HD) Ίντερ - Έμπολι (16:00, Cosmote Sport 5 HD),Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα (21:45 Cosmote Sport 2 HD) και Κάλιαρι – Γιουβέντους (21:45 Cosmote Sport 1 HD).

Στην Κίνα το «Happy Traveller»
O Ευτύχης Μπλέτσας ταξιδεύει στην πιο σύγχρονη πόλη της Κίνας, τη Σανγκάη και ξεναγεί τους τηλεθεατές στην κουλτούρα της Κίνας. Το Σάββατο στις 19.00, στον ΣΚΑΙ.

Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο
Τον Θάνο Μικρούτσικο υποδέχονται η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Alpha, το Σάββατο στις 21.00. Την παρέα τους συμπληρώνουν οι Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Θωμαΐδης, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μιρέλα Πάχου.

Ντοκιμαντέρ: «Φάροι»: φωτεινά παραδείγματα Ελλήνων
Πρεμιέρα στο Cosmote History κάνει την Κυριακή η νέα σειρά ντοκιμαντέρ, «Φάροι», παραγωγής Cosmote TV, όπου παρουσιάζονται 24 Έλληνες που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όραμά τους και να ξεχωρίσουν με τη δράση τους στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Η εκπομπή αποτελείται από 12 επεισόδια, διάρκειας 50 λεπτών, που θα προβάλλονται κάθε Κυριακή βράδυ στις 23.00 και σε δεύτερη προβολή κάθε Τετάρτη στις 17.00.

Έκτακτη εκπομπή για τη βόμβα στο Κορδελιό από την ΕΡΤ3
Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για την πρωτοφανή επιχείρηση μετακίνησης των 72.000 κατοίκων της δυτικής Θεσσαλονίκης και την απομάκρυνση της βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου από το Κορδελιό, θα μεταδώσει η ΕΡΤ3 την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 12:00.

Η 70η τελετή απονομής των Βραβείων BAFTA στα Novacinema
Ζωντανά από το «Royal Albert Hall» του Λονδίνου θα μεταδοθεί η τελετή απονομής των φετινών «ΕΕ British Academy Film Awards» (BAFTA) που αποτελεί προάγγελο των Όσκαρ την Κυριακή στις 23:00, μέσα από τα Novacinema1HD & NovastarsHD.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x