Media

Media: Η πλούσια αθλητική δράση του διημέρου

Γεμάτο το αθλητικό μενού του διημέρου και από το σημερινό (28/02) πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το Basketball Champions League.

Έντονη αγωνιστική δράση και αυτή την εβδομάδα με αγώνες για το Basketball Champions League, για το Κύπελλο Ελλάδας, Ιταλίας, Γερμανίας, Αγγλίας, για την εμβόλιμη στην Ισπανία αλλά και για τη Euroleague του πόλο Ανδρών.

Και οι τρεις εκπρόσωποί μας στο Basketball Champions League δίνουν τους πρώτους τους αγώνες στους «16» της διοργάνωσης. Σήμερα στις 19.30, η ΑΕΚ υποδέχεται στο Ο.Α.Κ.Α. τη Μονακό και θέλει θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ραδιοφωνική μετάδοση του ματς από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Χρήστου Ρομπόλη και Γιώργου Πετρίδη και τηλεοπτική από το Novasports 2HD. Την ίδια ώρα και με τον ίδιο στόχο ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί και αυτός από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Χρήστου Γκάλη, ενώ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Ο τρίτος εκπρόσωπος της Ελλάδας, ο Άρης υποδέχεται την Τετάρτη στις 19.30 τη γαλλική Βιλερμπάν. Ραδιοφωνική κάλυψη του παιχνιδιού από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Χρήστου Γκάλη και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2HD.

«Κλειδώνει» θέση στο Final 6 ο Ολυμπιακός
Στις 19.00 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στη γερμανική Σπαντάου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League στο πόλο Ανδρών, και με νίκη «σφραγίζει» το εισιτήριο για το Final 6.Τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης από το Novasports 3HD, ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι ρεβάνς του Κυπέλλου
Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα με τις τέσσερις ρεβάνς. Την αρχή κάνει την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός που έχει-θεωρητικά- εύκολο έργο, αφού πάει στην Τρίπολη να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα και καλείται να υπερασπιστεί το 4-0 υπέρ του στον πρώτο αγώνα. Σέντρα στις 17.15 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Θοδωρή Τσούτσου και τηλεοπτική από το Cosmote Sport 3 HD. Την ίδια ημέρα στις 19.30, η ΑΕΚ φιλοξενεί στο Ο.Α.Κ.Α. τον αξιόμαχο Πλατανιά (Cosmote Sport 3 HD) με το πρώτο μεταξύ τους ματς να έχει λήξει χωρίς σκορ (0-0). Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Κώστα Μιαούλη και σχόλιο Νίκου Κατσαρού.

Τα Κύπελλα στην Ευρώπη
Σε ρυθμούς κυπέλλου κινούνται ποδοσφαιρικά οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Από το πρόγραμμα της Τρίτης ξεχωρίζει αναμφίβολα ο πρώτος ημιτελικός του Coppa Italia ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι. Σέντρα στις 21.45 με μετάδοση από το Novasports 2HD. Ο δεύτερος ημιτελικός Λάτσιο - Ρόμα έχει οριστεί για την Τετάρτη την ίδια ώρα με το Novasports 1HD να το μεταδίδει ζωντανά.

Στη Γερμανία η διοργάνωση βρίσκεται στην προημιτελική της φάση και τα κανάλια της Nova θα καλύψουν και τα τέσσερα νοκ άουτ παιχνίδια του διημέρου. Την Τρίτη θα διεξαχθούν τα: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Αρμίνια Μπίλεφελντ (19:30, Novasports 4HD), Σπόρτφροϊντε Λότε – Ντόρτμουντ (21:45, Novasports 1HD) και την Τετάρτη τα: Αμβούργο – Γκλάντμπαχ (19:30, Novasports 5HD), Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε (21:45, Novasports 2HD).

Παιχνίδι κυπέλλου έχουμε και στην Αγγλία για την φάση των «16», όπου κοντράρονται Μάντσεστερ Σίτι και Χάντερσφιλντ σε αγώνα ρεβάνς, αφού οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0 στον πρώτο αγώνα.

Εμβόλιμη στο ισπανικό πρωτάθλημα
Στην Ισπανία, με το ζευγάρι του τελικού να είναι ήδη γνωστό, Αλαβές-Μπαρτσελόνα, έχουν ορίσει εμβόλιμη αγωνιστική. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί η 25η ημέρα της LaLiga με τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου να παίζουν την Τετάρτη. Από τους αγώνες της Τρίτης ξεχωρίζει το Ρεάλ Σοσιεδάδ – Έιμπαρ (20:30, Cosmote Sport 7 HD) και από της Τετάρτης τα: Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ Χιχόν (20:30, Cosmote Sport 2 HD), Ρεάλ Μαδρίτης - Λας Πάλμας (22:30, Cosmote Sport 1 HD). Η Σεβίλλη παίζει την Πέμπτη.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τρίτης.

Συνέντευξη Αβραμόπουλου στις «Ειδικές Αποστολές»
Οι αποψινές «Ειδικές αποστολές» (22.15, ΕΡΤ1) με τον Φάνη Παπαθανασίου ταξιδεύουν στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο και παρουσιάζουν μία εκπομπή για το αβέβαιο μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην εκπομπή μιλούν μεταξύ άλλων, ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρiτης Σχοινάς.

Ο Γιώργος Γεωργίου μιλάει για τον χαμό του γιου του στην «Αυτοψία»
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τις Σπάνιες Παθήσεις, η αποψινή εκπομπή «Αυτοψία» (23.40, Alpha) φιλοξενεί τον Γιώργο Γεωργίου σε μια συνέντευξη που συγκλονίζει. Ο γνωστός αθλητικός συντάκτης εξομολογείται στον Αντώνη Σρόιτερ πώς έχασε τον γιο του από μια σπάνια πάθηση που προσβάλλει 1 στα 5 εκατομμύρια ανθρώπους.

«Taken»: Νέα σειρά
Λίγες ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική, έρχεται απόψε στις 22.00 στο COSMOTE CINEMA 4HD η σειρά «Τaken», βασισμένη στην ομώνυμη επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά ταινιών με τον Λίαμ Νίσον. Η σειρά ξεδιπλώνει τα γεγονότα που στιγμάτισαν το παρελθόν του Bryan Mills, τον οποίο αναλαμβάνει να ενσαρκώσει τηλεοπτικά ο Κλάιβ Στάντεν.

Στην τελική ευθεία το «Star Academy» στο Epsilon
Για την Δευτέρα 13 Μαρτίου, στις 21:00 έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του μουσικού τάλεντ σόου «Star Academy» στο Epsilon με την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα και τον Πέτρο Κωστόπουλο στις θέσεις της κριτικής επιτροπής.


Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x