Media

Media: Κατατέθηκαν οι πρώτες αιτήσεις για τις τηλεοπτικές άδειες

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media.

Μετά από ολιγοήμερη διακοπή για αθλητές και τηλεθεατές, επιστρέφει το Euro με την προημιτελική φάση. Στις 22.00, Πολωνία και Πορτογαλία διεκδικούν το πρώτο εισιτήριο των ημιτελικών. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο απεσταλμένος του σταθμού, Αλέξης Σπυρόπουλος, θα βρεθούν στη Μασσαλία και θα σας ενημερώνουν για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ1.

Ζωντανή μετάδοση θα έχει και το δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους κόντρα στη Βάκερ Ίνσμπρουκ. Στις 18:30, το Novasports 1 θα καλύψει από το προπονητικό κέντρο του Λάνγκενφελντ το τελευταίο τεστ των «ερυθρολεύκων». Θα υπάρχει, βέβαια, και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένου του, Γιώργο Νοικοκύρη.

Σήμερα ο αγώνας Σάκκαρη -Γουίλιαμς
Ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με τη Βένους Γουίλιαμς για τον 2ο γύρο του Γουίμπλετον, που ήταν προγραμματισμένος για χθες αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, θα διεξαχθεί σήμερα στο Court 18. Είναι ο δεύτερος κατά σειρά αγώνας του προγράμματος και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 15:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports3. Η προσπάθεια της Ελληνίδας τενίστριας απέναντι στην Αμερικανίδα αντίπαλο της, θα προβληθεί και σε επανάληψη στις 22:00 από το Novasports1.

ΣΚΑΪ ,Star και Ant1 κατέθεσαν αίτηση για τις τηλεοπτικές άδειες
Αίτηση στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας κατέθεσε χθες ο ΣΚΑΪ. Ακολούθησαν , σήμερα, το Star και ο Ant1. Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Ιουλίου ολοκληρώνεται η διαδικασία του διαγωνισμού και η ανακοίνωση των προεπιλεγέντων τηλεοπτικών σταθμών θα γίνει στις 14 Ιουλίου.

To ΣτΕ απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα του Mega για τις τηλεοπτικές άδειες
Έχασε την πρώτη δικαστική μάχη στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο τηλεοπτικός σταθμού Mega Channel, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων 4 τηλεοπτικών αδειών (3 εκατ. ευρώ η κάθε μια).Ακόμη, σήμερα αναμένεται να συζητηθούν, στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων και των τηλεοπτικών σταθμών Αlpha, Star Channel και Έψιλον για τον ίδιο λόγο.

«The night of» : Νέα σειρά στο Novacinema
Άλλη μία νέα σειρά της HBO με τίτλο «The night of» και πρωταγωνιστή τον Τζον Τορτούρο, κάνει πρεμιέρα στο Novacinema1 την Κυριακή 10 Ιουλίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, ταυτόχρονα με την Αμερική, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00.

«60’ Ελλάδα» στη Σκιάθο, «Πάμε Πακέτο» και την επόμενη χρονιά
Στη Σκιάθο θα περιηγηθεί η εκπομπή «60΄Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση που θα προβληθεί στις 00.20 στον Alpha. Στο μεταξύ, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι της Κάντζας, το πράσινο φως πήρε η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου για να συνεχίσει στον Alpha για 12η χρονιά.

«The Middle» έρχεται στο Star
Με μία νέα οικογενειακή κωμική σειρά με τίτλο «The Middle» ενισχύει το πρόγραμμά του το Star από Σάββατο 2 Ιουλίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:45 με διπλό επεισόδιο. Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής και θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x