Media

Media: Κύπελλο, Ευρωλίγκα, «The Voice» και ο ΣΠΟΡ FM στην Κύπρο

Η εκτός έδρας δοκιμασία της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της 3ης φάσης ου Κυπέλλου.

Φουλ δράση στο Κύπελλο

Η εκτός έδρας δοκιμασία της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της 3ης φάσης ου Κυπέλλου. Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για να ακούστε την εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων.

Μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του επί του Αστέρα Τρίπολης ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η «Ένωση» ταξιδεύει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του θεσμού. Σέντρα στις 15:00, με ραδιοφωνική μετάδοση για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Γιώργο Τσακίρη και τον Γιάννη Παπαδήμο και τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1HD.

Στις 17.15, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τα Τρίκαλα (COSMOTE SPORT 3HD), με στόχο να υπερασπιστεί το 2-0 που πανηγύρισε στη Θεσσαλία, ενώ την ίδια ώρα η Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο, σε έναν αγώνα που θα καλυφθεί από το COSMOTE SPORT 1HD.
Στις 19:30 ο Άρης του Νίκου Αναστόπουλου υποδέχεται και θέλει να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό στο πρώτο μεταξύ τους ραντεβού. Μεταδίδει από το ‘Κλεάνθης Βικελίδης’ ο Αλέξης Σαββόπουλος, ενώ τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το COSMOTE SPORT 1HD.

Εξ’ αναβολής στη Super League
Ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports1HD θα καλυφθεί στις 17.15 ο εξ' αναβολής αγώνας Βέροια - Ηρακλής για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η 19η αγωνιστική της EuroLeague
Για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός αναζητεί μια ακόμα εκτός έδρας νίκη που θα τον οδηγήσει πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ακούστε τη μάχη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο απόψε στις 21:45 σε περιγραφή του απεσταλμένου του ΣΠΟΡ FM 94,6 Νίκο Ζέρβα με τηλεοπτική κάλυψη από Novasports2HD. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας: Μπάμπεργκ – Ρεάλ Μαδρίτης, (21.00 Novasports5ΗD) και Αναντόλου Εφές – Νταρουσάφακα (σε μαγνητοσκόπηση 23:30 Novasports5HD).

Γι τις νίκες γοήτρου ΑΕΚ και Άρης στο Basketball Champions League
Στις 19.00 η ΑΕΚ υποδέχεται στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» τη Ζιελόνα Γκόρα (Novasports 2HD) για την 14η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League. Δύο ώρες αργότερα ο Άρης φιλοξενείται στη Γαλλία από τη Μονακό (Novasports 3HD). Αμφότεροι οι «κιτρινόμαυροι» είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, καθώς έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο β΄ ημιτελικός του League Cup «Νίκος Σαμαράς»
Ο δεύτερος ημιτελικός του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ Ανδρών διεξάγεται απόψε στις 19.00 με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ηρακλή. O Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου θα παρακολουθεί για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 94,6 την αναμέτρηση και θα ενημερώνει, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports4HD.

Κύπελλο σε Ιταλία και Ισπανία
Αγώνες Κυπέλλου διεξάγονται απόψε και στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Τα ματς που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο νοκ άουτ αγώνας Γιουβέντους – Μίλαν στις 21.45 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας (Novasports 1HD) και η αναμέτρηση Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης στις 22.15 (ΕΡΤ1) στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, με τους Μαδριλένους να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα τους με 2-1 στο «Μπερναμπέου».

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ο ΣΠΟΡ FM στην Κύπρο
Είναι πλέον γεγονός! Εδώ και λίγες ώρες το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο της Ελλάδας άρχισε να εκπέμπει και στην Κύπρο, με το δικό του όνομα, τη δική του σφραγίδα και τη δική του διαχρονική δυναμική. Ο ΣΠΟΡ FM 95.0, είναι λοιπόν το νέο μεγάλο αθλητικό ραδιόφωνο της Κύπρου, πλαισιωμένο από μία ομάδα έμπειρων αθλητικών συντακτών και ειδικών συνεργατών.

Απόψε το τελευταίο Battle του «The Voice»
Με πολλές ανατροπές και αγωνία ολοκληρώνονται τα συγκλονιστικά Battles του «The Voice», με το 5ο και τελευταίο επεισόδιο. Απόψε στις 22.00 στον ΣΚΑΪ.

Πρεμιέρα για την εκπομπή «360ο»
Με το σοβαρό θέμα της υπογεννητικότητας, που για κάποιους είναι πιο σοβαρό και από το οικονομικό της χώρας, κάνει απόψε στις 23.45 πρεμιέρα στον Alpha η εκπομπή «360°», με την Σοφία Παπαϊωάννου, που θα προβάλλεται κάθε 2η Τετάρτη την ίδια ώρα.

Σε 15ήμερη προβολή το «Ράδιο Αρβύλα»
Ανά 15 μέρες Δευτέρα παρά Δευτέρα όπως χαρακτηριστικά διευκρίνισε ο Αντώνης Κανάκης, θα προβάλλεται στο εξής η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ράδιο Αρβύλα».

«Μαύρο τριαντάφυλλο»: Ο 4ος κύκλος στο Star
Ο 4ος και τελευταίος κύκλος της δραματικής τούρκικης σειράς κάνει πρεμιέρα στο Star τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και θα προβάλλεται καθημερινά 08.00-10.00 το πρωί.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x