Media

Media: Κύπελλο σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, ΠΑΟΚ–Βέντσπιλς και Ligue 1

Η αναμέτρηση ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (Cosmote Sport 1HD) στις 19.30 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στις 17.15 οι αγώνες Kισσαμικός -Πανιώνιος (Cosmote Sport 1HD) και Hρακλής-Απόλλων Σμύρνης (Cosmote Sport 3HD).

Αύριο ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της 2ης Φάσης της διοργάνωσης με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από τα Χανιά(19.30, Cosmote Sport 3HD) και τον ΠΑΟΚ από τα Τρίκαλα (17.15, Cosmote Sport 3HD). Τα υπόλοιπα ματς της Πέμπτης: Ξάνθη - Καλλονή (15.00,Cosmote Sport 1HD), Λεβαδειακός -Πανσερραϊκός (15.00, Cosmote Sport 3HD) και Kαλλιθέα -Ατρόμητος (17.15,Cosmote Sport 1HD). Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

ΠΑΟΚ -Βέντσπιλς από το Novasports2HD
Τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Basket Champions League θέλει ο ΠΑΟΚ που φιλοξενεί στις 19.00 την λετονική Βέντσπιλς στο «PAOK Sports Arena». Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports2HD.

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο Champions League του πόλο
Οι άνδρες του Ολυμπιακού ξεκινούν την προσπάθειά τους στο Champions League του πόλο. Έτσι, για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου υποδέχονται στις 18.30 στο «Παπαστράτειο» την ιταλική Μπρέσια. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports1HD.

Εμβόλιμη σε Ligue 1,Κύπελλο σε Ισπανία, Ιταλία
Την ευκαιρία να πιάσει κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος έχει η Παρί Σεν Ζερμέν που υποδέχεται την Ανζέρ (22:00,Novasports 1HD), εφόσον βέβαια δεν περάσει νικηφόρα από την Γκινγκάμπ η Νις (20.00) για την 15η αγωνιστική.

Ποδοσφαιρική δράση έχουμε και στην Ιταλία με την 4η φάση του Κυπέλλου, όπου η Αταλάντα υποδέχεται την Πεσκάρα (19:00, Novasports 5HD) και η Σαμπντόρια την Κάλιαρι (22:00,Novasports 2HD). Τέλος, στις 23.00 η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Χέρκουλες -Μπαρτσελόνα για τους «32» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Το εξ αναβολής ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ για την Volley League

Την Πέμπτη εκτός από Κύπελλο έχουμε και βόλεϊ με το εξ αναβολής ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (18:00,Novasports3HD) για την 5η αγωνιστική της Volley League, ενώ αρχίζει και η δράση της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Αναλυτικά οι αγώνες που θα μεταδοθούν: Ούνικς Καζάν - Αρμάνι Μιλάνο (18:00,Novasports 1HD), Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης (19:45, Novasports 4HD), Μπάμπεργκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00,Novasports 3HD) και Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αναντολού Εφές (21:05,Novasports 2HD).Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν την Παρασκευή.

«The Voice of Greece»: Απόψε στον ΣΚΑΪ
Με ένα ακόμη blind audition συνεχίζεται το μουσικό σόου «The Voice of Greece» απόψε στις 22.00 στον ΣΚΑΪ με τους τέσσερις coaches να είναι έτοιμοι να ακούσουν και να διεκδικήσουν τους καλύτερους από τους 14 διαγωνιζόμενους για την ομάδα τους.

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2night Show»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Όλγα Λαφαζάνη, ο Χρήστος Πάζης αλλά και Βίκυ Κουλιανού θα βρεθούν καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2night Show» στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

Επιστρέφει η «Αυτοψία»
Αύριο δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα στους τηλεοπτικούς δέκτες η εκπομπή έρευνας «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x