Media

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο

Στα στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρεθεί την Τετάρτη ο προπονητής του πρωταθλητή Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Στις 20.15 στη Τούμπα κρίνεται η πρωτιά των play offs. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός (Novasports 1) κοντράρονται με φόντο το εισιτήριο που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα καλύψει ζωντανά το ματς που ολοκληρώνει το φετινό πρωτάθλημα της Superleague σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και Διονύση Δεσύλλα.

Την ίδια ώρα στην Νέα Σμύρνη θα διεξαχθεί το άλλο ματς της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των play offs ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΑΕΚ (Novasports 2) με τον Κώστα Μιαούλη και τον Μάκη Διόγο να είναι στην περιγραφή του αγώνα για λογαριασμό του ΣΠΟΡFM 94,6.

Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/tv/ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο

Ο προπονητής του πρωταθλητή Ολυμπιακού στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6. Την Τετάρτη από τις 15:00 ως τις 17:00 ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλάει για ακόμα έναν θρίαμβο του μπασκετικού Ολυμπιακού στον Μπάμπη Χριστόγλου, τον Μιχάλη Λεάνη και τον Νίκο Ζέρβα. Οι μεγάλες νίκες, τα μεγάλα σουτ, το πρώτο πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ και η επόμενη μέρα των πρωταθλητών.

Ο Βασίλης Σπανούλης στον ΟΤΕ TV
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης θα βρεθεί σήμερα στο στούντιο της εκπομπής «Pick & Roll» και θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή, λίγες ώρες μετά την στέψη του ως πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ. Απόψε στις 20.00 στο OTE SPORT 4HD.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στις «Ιστορίες»

Στην εκπομπή «Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα, θα παραχωρήσει συνέντευξη ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Στις 23.15 στον ΣΚΑΪ.

«Αυτοψία» στις Πανελλαδικές και «Εθνική Ενότητα» στην «Ανατροπή»

Στις 00:45, η εκπομπή «Αυτοψία» (Alpha) καταπιάνεται με τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ο Αντώνης Σρόιτερ γυρνά είκοσι χρόνια πριν, συναντά τους τότε πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων και καταγράφει τι κάνουν σήμερα αλλά και εάν η πρωτιά τούς οδήγησε στην επιτυχία. Λίγο νωρίτερα στο Mega (00.05) ο Γιάννης Πρετεντέρης και η εκπομπή «Ανατροπή» μας παρουσιάζουν την «Εθνική Ενότητα» με καλεσμένους τον πρόεδρο του κόμματος, Γιώργο Καρατζαφέρη και τον γραμματέα,Τάκη Μπαλτάκο.

«Η εποχή των δολοφόνων» στο Star

Την περιπέτεια «Η εποχή των δολοφόνων» με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζον Τραβόλτα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα προβάλλει στις 22.00 το Star.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x