Media

Media: Ο «τελικός» της Εθνικής και οι τελικοί σε Basket League και ΝΒΑ

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Η Εθνική ομάδα δίνει απόψε τον κρισιμότερο αγώνα της στον δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και ο ΣΠΟΡ FM βρίσκεται και στην Ζένιτσα. Συντονιστείτε στις 21.45 στους 94,6 για να ακούσετε live την αναμέτρηση Βοσνία/Ερζεγοβίνη -Ελλάδα σε περιγραφή Γιώργου Χελάκη. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα έχει διπλή κάλυψη τόσο από τον ΣΚΑΪ, όσο και από το Cosmote Sport 1HD.

Εννοείται ότι και τα δύο κανάλια θα έχουν pre game εκπομπή. Από τις 21:00, ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Στο δρόμο για το Μουντιάλ» με την Χριστίνα Βραχάλη και τον Γιώργο Τσαντάκη θα μεταφέρουν τα τελευταία νέα των δύο αντιπάλων, ενώ θα προβληθεί και αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Μανιάτη. Σχολιάζει από το στούντιο ο Ακης Μάντζιος. Το Pre Game Show του Cosmote Sport 1HD με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο θα αρχίσει μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 20.30.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας
Σε ρυθμούς Προκριματικών παγκοσμίου κυπέλλου κινείται ολόκληρη η Ευρώπη με τα κανάλια της Cosmote TV να μεταδίδει ζωντανά αρκετές αναμετρήσεις. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τα: Σουηδία – Γαλλία (21:45, Cosmote Sport 3 HD), Ολλανδία – Λουξεμβούργο (21:45, Cosmote Sport 8 HD),Γιβραλτάρ – Κύπρος (21:45, Cosmote Sport 4 HD) και Εσθονία – Βέλγιο (21:45, Cosmote Sport 2 HD).

Κλίβελαντ Καβαλίερς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορ
Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορ, που απέχουν μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του δακτυλιδιού του πρωταθλητή του ΝΒΑ, φιλοξενούνται τα ξημερώματα του Σαββάτου από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στον 4ο μεταξύ τους τελικό. Τζάμπολ στις 04:00 και τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 4 HD.

Ο Ροναλντίνιο στον ΣΚΑΪ
Το Σάββατο στις 12:00 ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη θα προβάλλει αποκλειστική συνέντευξη του Ροναλντίνιο.

Ο ΣΠΟΡ FM εκπέμπει σε ρυθμούς τελικών της Basket League!
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδικούν την Κυριακή τον τίτλο της Basket League στον 5ο και τελευταίο αγώνα της σειράς και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 αλλάζει για να θριαμβεύσει ξανά στη μάχη της ενημέρωσής σας!

Από το πρωί της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας διαμορφώνει το πρόγραμμα του και γίνεται αμιγώς μπασκετικό, με συνεντεύξεις, αναλύσεις, ρεπορτάζ, σχόλια και επικοινωνία. Το τζάμπολ του σπουδαίου παιχνιδιού θα δοθεί στις 21.00 με τους Νίκο Ζέρβα και Χρήστο Ρομπόλη να περιγράφουν για λογαριασμό της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας και τον Μιχάλη Λεάνη δίπλα τους να σχολιάζει. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 4.

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου για τα Προκριματικά
Φουλ ποδόσφαιρο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του τριημέρου. Το Σάββατο θα μεταδοθούν τα: Καζακστάν - Δανία (19:00, Cosmote Sport 3 HD), Αζερμπαϊτζάν - Βόρειος Ιρλανδία (19:00, Cosmote Sport 8 HD), Σκωτία – Αγγλία (19:00, Cosmote Sport 1 HD),Σλοβενία – Μάλτα (19:00, Cosmote Sport 2 HD),Μαυροβούνιο – Αρμενία (21:45, Cosmote Sport 5 HD), Νορβηγία – Τσεχία (21:45, Cosmote Sport 2 HD),Γερμανία - Σαν Μαρίνο (21:45, Cosmote Sport 1 HD) και Πολωνία – Ρουμανία (21:45, Cosmote Sport 3 HD).

Και την Κυριακή τα: Μολδαβία – Γεωργία (19:00, Cosmote Sport 3 HD),Ιρλανδία – Αυστρία (19:00, Cosmote Sport 1 HD), Φινλανδία – Ουκρανία (19:00, Cosmote Sport 2 HD),Κόσοβο – Τουρκία (21:45, Cosmote Sport 7 HD), Ισραήλ – Αλβανία (21:45, Cosmote Sport 2 HD),Ιταλία – Λίχτενσταϊν (21:45, Cosmote Sport 1 HD),Ισλανδία - Κροατία (21:45, Cosmote Sport 8 HD) και Σερβία – Ουαλία (21:45, Cosmote Sport 3 HD).

Οι τελικοί του Ρολάν Γκαρός
Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται το Ρολάν Γκαρός με την ΕΡΤ 2 να μεταδίδει ζωντανά τόσο τον τελικό των Γυναικών το Σάββατο στις 16.00, όσο και τον τελικό των Ανδρών την Κυριακή την ίδια ώρα.

Στον Καναδά η Formula 1
Η Formula 1 μεταφέρεται στον Καναδά για τον έβδομο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2017. Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή στις 21.00 με την ΕΡΤ2 και το Cosmote Sport 5 HD να μεταδίδουν ζωντανά τον αγώνα.

Την Κυριακή νέο επεισόδιο «Survivor»
Πόσο θα επηρεάσει την ψυχολογία των «Διασήμων» η αποχώρηση του Βο από το «Survivor»; Πώς θα καταφέρουν οι τρεις παίκτες ν’ ανταπεξέλθουν στον αγωνιστικό χώρο; Πώς θα είναι η επόμενη μέρα στην παραλία των παικτών; Όλες οι απαντήσεις την Κυριακή το βράδυ στις 21.00 (ΣΚΑΪ) στο νέο επεισόδιο του «Survivor».

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στο Epsilon
Ανανέωσε για ακόμα μία χρονιά το συμβόλαιό της με το Epsilon και η Φαίη Μαυραγάνη, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ
Σε έναν από τους σπουδαιότερους συνθέτες μας, στον Μιχάλη Σουγιούλ, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο στις 22.00 στον Alpha.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x