Media

Media: Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2ο live του X-Factor και όλα τα νέα του τριημέρου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media.

Το Final Four του Κυπέλλου πόλο Ανδρών
Με τους ημιτελικούς Ολυμπιακός –Παναθηναϊκός (18.00) και Εθνικός-Βουλιαγμένη (20.00) διεξάγεται σήμερα και αύριο στο κολυμβητήριο του Λαιμού το φάιναλ φορ του κυπέλλου Ανδρών στο πόλο. Τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια Novasports 2 και Novasports 1 και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο τελικός του Champions League σε ΕΡΤ και OTE TV
Ο αυριανός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης (21.45) ξεχωρίζει αναμφίβολα στο αθλητικό μενού του τριημέρου. Με τριπλή αποστολή στο Μιλάνο θα καλύψει το κορυφαίο αθλητικό γεγονός ο ΟΤΕ TV με τους απεσταλμένους του Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Σωτήρη Κωσταβάρα και Αντρέα Παλομπαρίνι. Σε ρυθμούς τελικού κινείται και η ΕΡΤ με τον Γιώργο Χαϊκάλη και τον Βασίλη Μπακόπουλο στην περιγραφή του αγώνα από το «Σαν Σίρο».

Η 5η αγωνιστική των play offs της Super League στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Με τους αγώνες Παναθηναϊκός-Πανιώνιος στις 18.15 (Novasports 3) και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 20.00 (Novasports 1) συνεχίζεται την Κυριακή η 5η αγωνιστική των play offs της Super League. Ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 με τους Διονύση Δεσύλλα και Βασίλη Μοιρώτσο στην περιγραφή του αγώνα από την Λεωφόρο και Κώστα Μιαούλη και Νίκο Κατσαρό από το ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Formula 1 στο Μονακό
Στο Μόντε Κάρλο στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1 με την διεξαγωγή την Κυριακή του 6ου αγώνα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (14.45, ΟΤΕ SPORT 5HD), σε περιγραφή του Κώστα Ψάρρα και του Γιάννη -Μάριου Παπαδόπουλου.

ΑΕΚ- Άρης για τα play offs της Basket League
O 4ος αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη δεσπόζει αύριο τα play offs της Basket League. Τζάμπολ στις 19.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική από το OTESPORT 4 HD. Εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί λύση για τη μέρα διεξαγωγής του τέταρτου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που ενώ ήταν αρχικά προγραμματισμένος για την Κυριακή όλα δείχνουν ότι θα μετατεθεί για την Δευτέρα λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που έχει επίσης οριστεί για την Κυριακή, με την Αστυνομία να μην μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια αν τα 2 ματς γίνουν την Κυριακή.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Απόψε το 2ο live του X-Factor
Με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά το φαντασμαγορικό σκηνικό του “The X Factor” είναι έτοιμο να υποδεχθεί απόψε στις 21.15 (ΣΚΑΪ) τους 12 φιναλίστ στο 2o live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως. Λόγω της προβολής του «The X Factor», το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα μεταδοθεί νωρίτερα στις 20.00.

Απεργία σήμερα στο Mega
Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στο Mega, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ από σήμερα στις 06.00 έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους δημοσιογράφους.

Η επίσκεψη Πούτιν από την ΕΡΤ
Με περισσότερους από 15 δημοσιογράφους και 50 τεχνικούς, θα καλύψει η ΕΡΤ την σημερινή άφιξη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη χώρα μας και τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και την αυριανή επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.

Αφιέρωμα στους Active Member
Τους Active Member φιλοξενεί την Κυριακή στην εκπομπή «The music Project» (14.10, Alpha) ο Μιχάλης Κουινέλης σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις.

«Happy Traveler» στη Σρι Λάνκα
Τη Σρι Λάνκα θα γνωρίσει στους τηλεθεατές ο Ευτύχης Μπλέτσας μέσα από την εκπομπή «Happy Traveler» αύριο στις 16.45 στον ΣΚΑΪ.

Οι ταινίες της Κυριακής
Την κωμική περιπέτεια «Johnny English», με τον Ρόουαν Άτκινσον στον ρόλο ενός γκαφατζή πράκτορα θα προβάλει ο Alpha στις 21.00. Την ίδια ώρα το Mega έχει προγραμματίσει την κωμωδία «Ζόχαν: Πράκτορας Υψηλής Κομμωτικής» με τον 'Ανταμ Σάντλερ. Ελληνική η πρόταση του Star με την κλασσική κωμωδία «Οι κυρίες της αυλής» στις 21.00. Την κομεντί «Όσο είμαστε νέοι» σε Α’ τηλεοπτική προβολή έχει προγραμματίσει για τις 21.00 το Novacinema 1 με τους Μπεν Στίλερ και Ναόμι Γουότς.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x