Media

Media: Οι ημιτελικοί Κυπέλλου και το ιστορικό ραντεβού των «ερυθρόλευκων» κοριτσιών

Η ώρα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε! Οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου κοντράρονται με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και ο ΣΠΟΡ FM σας βάζει στο παιχνίδι.

Η ώρα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε! Οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου κοντράρονται με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και ο ΣΠΟΡ FM σας βάζει στο παιχνίδι.

Απόψε στις 19.00 συντονίσου στους 94,6 για να ακούσεις όλα όσα θα γίνουν στο «Απόστολος Νικολαϊδης» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ σε περιγραφή Τάσου Νικολογιάννη και Διονύση Δεσύλλα. Τη Μεγάλη Πέμπτη η δράση μεταφέρεται στο Φάληρο. Στις 19:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ. Περιγράφει για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Παύλος Κουστέρης. Και τα δύο παιχνίδια θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 3 HD.

Προημιτελικά Champions League
Η χθεσινή ημέρα των προκριματικών του Champions League σημαδεύτηκε από την επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ και την αναβολή του αγώνα κόντρα στη Μονακό. Οι δύο ομάδες έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για σήμερα στις 20.45 με το Cosmote Sport 1 HD να μεταδίδει τον αγώνα. Τα άλλα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά τη γνωστή ώρα. Στις 21:45, το Cosmote Sport 2 HD και η ΕΡΤ1 θα μεταδώσουν το Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης και το Cosmote Sport 1HD το Ατλέτικο Μαδρίτης – Λέστερ.

Ραντεβού με την ιστορία ο Ολυμπιακός
Απόψε στις 19:30, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Μελίνα Μερκούρη» τη Μπούρσα στον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup, στο βόλεϊ γυναικών με στόχο να κάνει βήμα κατάκτησης του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του. Τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 6HD και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6. O δεύτερος τελικός στην Τουρκία έχει προγραμματιστεί για το Μεγάλο Σάββατο στις 16.00 με κάλυψη από το ίδιο κανάλι.

Εμβόλιμη στη Football League
Εκτός από τους αγώνες Κυπέλλου, δράση έχουμε και στην Stoiximan.gr Football League με την διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής. Η πρώτη σέντρα της ημέρας θα δοθεί στις 14.30 στα ματς Σπάρτη-Χανιά, Κισσαμικός-Καλλονή. Ωστόσο, τηλεοπτική κάλυψη θα έχουν από την ΕΡΤ 3 μόνο τα Αγροτικός Αστέρας – Λαμία (Τετάρτη στις 15:00) και Παναιγιάλειος – Άρης (Πέμπτη στις 15.00). Εννοείται ότι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα και θα σας ενημερώνει.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Η Βίκυ Σταμάτη στην «Αυτοψία»
Για πρώτη φορά η Βίκυ Σταμάτη σπάει τη σιωπή της στην κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» και μιλά για όλους και για όλα. Για τη σχέση της με το σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο, τα πρόσωπα που ισχυρίζεται πως τους εξαπάτησαν, τους πολιτικούς, για τα όσα βίωσε στη φυλακή, το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Απόψε στις 23.30 με τον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha.

Πέφτει η αυλαία της Stoiximan.gr Basket League
Η κανονική διάρκεια της Stoiximan.gr Basket League ολοκληρώνεται την Μεγάλη Πέμπτη και η αγωνία για το ποιο ομάδα θα ακολουθήσει την Δόξα Λευκάδας στην Α2 κορυφώνεται. Όλα θα κριθούν στο Κόροιβος - Προμηθέας Πατρών, όπου η γηπεδούχος με νίκη παραμένει στην κατηγορία και πέφτει ο Απόλλων Πατρών. Αυτό το σημαντικό ματς θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD σε παράλληλη σύνδεση με τα: Δόξα Λευκάδας – Ρέθυμνο, Απόλλων Πατρών – Λαύριο και Κολοσσός – Τρίκαλα. Ξεχωρίζουν, επίσης, τα παιχνίδια Άρης – ΑΕΚ (17.00,Novasports 4HD), Παναθηναϊκός Superfoods – ΠΑΟΚ (19.00,Novasports 2HD) και Ολυμπιακός – Κύμη (17.00, Cosmote Sport 4HD). Ραδιοφωνική κάλυψη όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα προημιτελικά του Europa League
Μετά τα προημιτελικά του Champions League, ακολουθούν την Μεγάλη Πέμπτη οι «μάχες» του Europa League για τους «8» της διοργάνωσης. Και τα τέσσερα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 22:05 και είναι τα Άντερλεχτ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, (Cosmote Sport 2 HD), Θέλτα – Γκενκ (Cosmote Sport 8 HD), Άγιαξ – Σάλκε (Cosmote Sport 7 HD) και Λιόν – Μπεσίκτας (Cosmote Sport 5 HD).

Τα playoffs της Volley League
Την Μεγάλη Πέμπτη συνεχίζονται τα playoffs της Volley League. Στις 17:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό (Novasports 3HD) και στις 21.00 ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό (Novasports 1HD) στους δεύτερους ημιτελικούς της σειράς.

«#Survivor» με την Ελεονώρα Μελέτη την Κυριακή του Πάσχα!
Για ακόμα ένα βράδυ ο ΣΚΑΪ και το Survivor τα σάρωσαν όλα! Το χθεσινό επεισόδιο, όπου αποχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης, κατέγραψε κατά μέσο όρο στο σύνολο 48,4% και 64,7% στο νεανικό κοινό. Την Κυριακή του Πάσχα στις 20.50 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα της καθημερινής της εκπομπής «#Survivor», η «Διάσημη» δημοσιογράφος και «Μαχητής» της τηλεόρασης, Ελεονώρα Μελέτη, θα παρουσιάσει μία έκτακτη εκπομπή από τον Άγιο Δομίνικο, με παραλειπόμενα απ’ όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, πολλές εκπλήξεις και δηλώσεις παικτών. Το νέο επεισόδιο του ριάλιτι θα προβληθεί την Τρίτη του Πάσχα στις 21.00.

Το «Traction» στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Για 1η φορά η αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή «Traction» αποκτά φωνή στα ερτζιανά και συγκεκριμένα στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Κώστας Στεφανής και η ομάδα του θα ενημερώνουν για ότι συμβαίνει στον χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο, ενώ το θέμα της οδικής ασφάλειας θα απασχολήσει εκτενώς το ραδιοφωνικό «TractioΝ». Σύντομα στους 94,6!

«Η Εποχή των Παγετώνων» στη Nova
Την Κυριακή του Πάσχα το Novacinema 1HD θα προβάλλει στις 22:00 την ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης». Τις φωνές τους δανείζουν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης.

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» στον ΑΝΤ1
Το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της από το τηλεοπτικό κοινό έρχεται και φέτος στον ΑΝΤ1, από σήμερα έως και το Μ. Σάββατο στις 20.00.

Εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Το Μ. Σάββατο στις 23:15 (Alpha), ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» προσκαλούν τους τηλεθεατές να γιορτάσουν μαζί το Πάσχα. Η εκπομπή σηκώνει αυλαία πριν την Ανάσταση σε κλίμα κατάνυξης, ενώ μετά τις 12 το σκηνικό αλλάζει και η διασκέδαση ξεκινά με εκλεκτούς καλεσμένους.

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο τελικός του «Rising Star»
Για την Δευτέρα του Πάσχα στις 20.00 έχει προγραμματιστεί ο τελικός του «Rising Star» στον ΑΝΤ1, με τον νικητή να λαμβάνει χρηματικό έπαθλο και
δισκογραφικό συμβόλαιο και guet star της βραδιάς τον Γιώργο Σαμπάνη.

Οι κυκλοφορίες των εφημερίδων το Πάσχα
Χωρίς εφημερίδες θα μείνει το αναγνωστικό κοινό την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα αφού δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα λόγω των αργιών. Πιο αναλυτικά, τη Μεγάλη Παρασκευή θα κυκλοφορήσουν εκτάκτως οι Σαββατιάτικες εκδόσεις και το Μεγάλο Σάββατο οι κυριακάτικες.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα, ενώ την Τρίτη του Πάσχα θα κυκλοφορήσουν μόνον όσες κυκλοφορούν κάθε Δευτέρα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x