Media

Media:Οι μεταδόσεις σε Euroleague,Κύπελλο και το ξαφνικό διαζύγιο του Εpsilon με Καραβάτου-Κατσούλη!

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ερυθρό Αστέρα και η δράση στο Κύπελλο ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα. Ενημερωθείτε αναλυτικά μέσω της στήλης media.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει απόψε στο κατάμεστο και αφιλόξενο γι΄αυτόν «Νίκολιτς» τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την μετέπειτα πορεία των Πράσινων στη διοργάνωση. Τζάμπολ στις 20:00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτική από το Novasports2HD.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας είναι: Φενερμπαχτσέ - Γαλατασαράι, (19:45, Novasports3HD) και Μακάμπι Τελ Αβιβ – Ούνιξ Καζάν (21:05, Novasports4HD).

Σφραγίζει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε αγώνα ρεβάνς της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει το προβάδισμα, μετά το υπέρ του 2-0 στο Αγρίνιο. Σέντρα στις 19.30 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1HD. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17.15 το ίδιο κανάλι θα καλύψει και το άλλο ματς της ημέρας για το Κύπελλο, όπου ο Πλατανιάς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Θα υπάρχει και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Κώστα Νίτσε.

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ στην ΕΡΤ1
Να υπερασπιστεί το προβάδισμα του 1-0 του πρώτου αγώνα και να αποφύγει το κάζο της Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει η Μπαρτσελόνα στις 22.15 που φιλοξενεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Κόπα δελ Ρέι. Σέντρα στις 22.15 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ1.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Αρχίζουν τα knockouts του «Voice»
Με εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης ολοκληρώθηκε και η φάση των battles του «Voice» με το χθεσινοβραδινό επεισόδιο να φτάνει μέχρι 52,7 % στο νεανικό κοινό 15-44, ποσοστό που μεταφράζεται σε 1.365.705 τηλεθεατές! Το μουσικό τάλεντ σόου συνεχίζεται σήμερα στις 22.00 με τη φάση των knockouts, όπου οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν από τα battles δοκιμάζονται ανά τριάδες, σε διαφορετικά τραγούδια και μόνο ένας θα καταφέρει να περάσει στα lives.

Ξαφνικό διαζύγιο Εpsilon-Καραβάτου-Κατσούλης
Απρόσμενη εξέλιξη με Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη στο Epsilon. Με ανακοίνωσή του το κανάλι ανακοίνωσε ξαφνικά ότι έληξε η συνεργασία τους! Αναλυτικά η ανακοίνωση «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τους παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και καλή συνέχεια».

Ο Καφετζόπουλος στο «Τhe2night Show»
Οι Παύλος Χαϊκάλης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μπέττυ Μαγγίρα και Πολύνα Γκιωνάκη θα περάσουν από το πλατό του «Τhe2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

Η ταινία της ημέρας
Την κωμωδία «Αφεντικά για σκότωμα 2» σε Α’ τηλεοπτική προβολή έχει προγραμματίσει στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Τζένιφερ Άνιστον, Κέβιν Σπέισι, Τζέιμι Φοξ κ.α.

H 4η σεζόν της σειράς «Black Sails» στη Nova
Ο 4ος και τελευταίος κύκλος της σειράς «Black Sails», κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα, στις 21:00, στο Νovacinema4HD.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x