Media

Media: Οι μεταδόσεις της ημέρας, η δράση του τριημέρου και οι ταινίες της 28ης Οκτωβρίου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media.

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του αναζητά απόψε στις 22.00 ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την Μπασκόνια για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Ραδιοφωνική μετάδοση με τον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM 94,6 Νίκο Ζέρβα και τηλεοπτικά από το Novasports 2. Τηλεοπτικά θα καλυφθούν και οι υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα στις 20:00 το Novasports 5 θα δείξει το ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ούνικς Καζάν, στις 20.15 το Novasports 4 το Νταρουσάφακα - Αναντολού Εφές και στις 21:00 το Novasports 3 το Αρμάνι Μιλάνο - Ρεάλ Μαδρίτης.

Συνεχίζεται το κύπελλο
Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή στις 19.30 στη Λεωφόρο να ξεχωρίζει. Τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από τον OTE Sport 3 HD. Από τις 15.00 είναι σε εξέλιξη τα Πανελευσινιακός - Τρίκαλα (OTE Sport 3 HD), Πανσερραϊκός - Κισσαμικός (OTE Sport 2 HD),Σπάρτη - Χανιά (OTE Sport 1 HD)και στις 17:15 , θα διεξαχθούν τα Αστέρας Τρίπολης – Βέροια (OTE Sport 3 HD),Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας(OTE Sport 1 HD).

Από το Novasports1HD το EuroCup Γυναικών
Εκτός από Euroleague έχει, απόψε, και την 1η αγωνιστική του EuroCup στο μπάσκετ Γυναικών, όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός. Στις 18.00 το Novasports1HD θα μεταδώσει ζωντανά την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην τουρκική Γιακίν Ντογκού Γιουνιβερσιτέσι.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Αύριο ο Παναθηναϊκός με τον Ερυθρό Αστέρα
Φουλ μπασκετική αυτή η εβδομάδα, αφού και την Παρασκευή έχουμε αγώνες για την Euroleague, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα.

Τζάμπολ στις 21.15 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το ντέρμπι των «Δικεφάλων»
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Σέντρα την Κυριακή στις 19:30 και μετάδοση από το Novasports1HD. Αναλυτικά οι υπόλοιπες μεταδόσεις της αγωνιστικής: ΑΕΛ – Πανιώνιος (Σάββατο στις 15:00, Novasports3HD) Ξάνθη – ΑΟΚ (Σάββατο στις 17:15, Novasports1HD), Ατρόμητος – Ολυμπιακός(Σάββατο στις19:30,Novasports2HD),Παναθηναϊκός – Ηρακλής(Κυριακή στις 15:00,Novasports2HD), Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός(Κυριακή στις 17:15,Novasports2HD), Βέροια – Πλατανιάς(Κυριακή στις 17:15, Novasports3HD) και Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (Δευτέρα στις 19:30, Novasports1HD).Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Πρώτη κόντρα Γιουβέντους-Νάπολι
Στο ποδόσφαιρο, από τα ματς που μεταδίδονται το τριήμερο ξεχωρίζει το Γιουβέντους-Νάπολι. Σέντρα το Σάββατο στις 21.45 και μετάδοση από τον OTE Sport 1 HD. Την ίδια ημέρα ξεχωρίζουν τα: Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου (16:30,OTE Sport 4 HD),Ντόρτμουντ – Σάλκε (19:30, OTE Sport 3 HD) και Σεντ Ετιέν – Μονακό (21:00, Novasports 1). Την Κυριακή αν και δεν υπάρχει το κλασικό ντέρμπι έχει ενδιαφέροντα ματς, όπως Σαουθάμπτον - Τσέλσι (18:00,OTE Sport 1 HD) και Σαμπντόρια - Ίντερ (21:45, OTE Sport 1 HD).

Από το Novasports 5 το ντέρμπι στο κολυμβητήριο του Λαιμού
Από εκεί και πέρα, από τις αθλητικές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου τα βλέμματα θα στραφούν το Σάββατο στις 16:30 στο ντέρμπι της Α1 πόλο Γυναικών ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Ματς που δείξει ζωντανά το Novasports 5. Και την Κυριακή στις 21.00 στον αγώνα της Formula 1, που διεξάγεται στο Μεξικό, με την αγωνία να κορυφώνεται αφού απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα έχει διπλή τηλεοπτική κάλυψη τόσο από τον OTE Sport 5 HD,όσο και από την ΕΡΤ2.

Παππάς: Άδειες λειτουργίας για όλους με 25 εκατομμύρια ετησίως
Την πρόθεση της κυβέρνησης να ρυθμίσει το τηλεοπτικό τοπίο παρά το φιάσκο του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες που κρίθηκε στο σύνολό του αντισυνταγματικός από το ΣτΕ, εξέφρασε σήμερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Επικρατείας, ο Νίκος Παππάς, ενώ προανήγγειλε την έκδοση βεβαιώσεων λειτουργίας τόσο για τα παλιά όσο και για τα νέα κανάλια, μέχρι να συγκροτηθεί το ΕΣΡ, με συνολικό τίμημα 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Στο μεταξύ, σε περίπου μία εβδομάδα από τώρα τοποθέτησε χρονικά ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης τις πρωτοβουλίες του για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Παράλληλα, σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με αφορμή την πρωτοφανή επίθεση, που εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε βάρος του Συμβουλίου της Επικρατείας μετά την έκδοση της απόφασης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ντοκιμαντέρ: «Νεοναζί: Το ολοκαύτωμα της μνήμης»
Το ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου με τίτλο «Νεοναζί: Το ολοκαύτωμα της μνήμης» σε Α’ τηλεοπτική προβολή θα δείξει απόψε παραμονή της επετείου για την 28η Οκτωβρίου στις 22.10 η ΕΡΤ1, ενώ αύριο στις 16.00 θα παρουσιάσει το αφιέρωμα της Μαριλένας Κατσίμη με τίτλο «Πέρα από το εθνικό αφήγημα».

Οι ταινίες της 28ης Οκτωβρίου
«Αδωξοι Μπασταρδη»: Την περιπέτεια του Κουέντιν Ταραντίνο που αναφέρεται στην κατεχόμενη από τα Γερμανικά στρατεύματα Γαλλία, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έχει προγραμματίσει για τις 22.00 το Star. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Μπραντ Πιτ, Νταϊάν Κρούγκερ και Κρίστοφ Βαλτς. Μία ώρα μετά, στις 23.00 ο Alpha θα προβάλει το φιλμ «Επιχείρηση Βαλκυρία», που ανέδειξε μια πολύ σημαντική ιστορική πτυχή της απόπειρας δολοφονίας του Αδόλφου Χίτλερ.Πρωταγωνιστούν Τομ Κρουζ, Κένεθ Μπράνα, Μπιλ Νάι, κ.α.

«Happy Traveller» στα Ζαγοροχώρια
Ένα εκδρομικό, φυσιολατρικό και πολύ ξεχωριστό επεισόδιο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας τα Ζαγοροχώρια θα προβάλλει το Σάββατο η εκπομπή «Happy Traveller» (18.00, ΣΚΑΪ).

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x