Media

Media: Οι μεταδόσεις του Champions League και το αφιέρωμα στον Αντετοκούνμπο

Τα τελευταία εισιτήρια των «16» του Champions League σφραγίζονται σήμερα και αύριο με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής.

Στο αποψινό πρόγραμμα τα βλέμματα στρέφονται στο «Ντα Λουζ», όπου θα τεθούν αντιμέτωπες Μπενφίκα και Νάπολι (Cosmote Sport 5HD) διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τους Ιταλούς να τα θέλουν και ισοπαλία, ενώ μπορούν να το καταφέρουν και οι δύο ομάδες σε περίπτωση νίκης των Ουκρανών, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Ντιναμό Κιέβου –Μπεσίκτας (Cosmote Sport 8HD).

Ενδιαφέρον έχει και ο 1ος όμιλος, όπου αναμετρώνται Βασιλεία-Άρσεναλ (Cosmote Sport 6HD) και Παρί Σεν Ζερμέν-Λουντογκόρετς (Cosmote Sport 7HD) με τους Άγγλους και τους Γάλλους να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά να θέλουν νίκη για την πρωτιά του ομίλου. Οι υπόλοιπες μεταδόσεις της ημέρας: Μπαρτσελόνα-Γκλάντμπαχ (Cosmote Sport 3HD), Mάντσεστερ Σίτι-Σέλτικ (Cosmote Sport 4HD) και Μπάγερν Μονάχου-Ατλέτικο Μαδρίτης (Cosmote Sport 2HD).

Από τα ματς της Τετάρτης τα περισσότερα είναι σημαντικά, καθώς σε αυτήν την τετράδα των ομίλων είναι πιο περίπλοκη η υπόθεση πρόκρισης. Αναμφίβολα ξεχωρίζει το παιχνίδι Λιόν-Σεβίλη (Cosmote Sport 6HD) με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το 2ο εισιτήριο του 8ου και τελευταίου ομίλου. Το 1ο το έχει εξασφαλίσει η Γιουβέντους που υποδέχεται την Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Cosmote Sport 5HD). Από εκεί και πέρα οι μεταδόσεις της Τετάρτης είναι οι εξής: Λεβερκούζεν-Μονακό (Cosmote Sport 3HD), Τότεναμ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Cosmote Sport 4HD), Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ (Cosmote Sport 2HD), Λέγκια Βαρσοβίας-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Cosmote Sport 8HD) και Πόρτο-Λέστερ (Cosmote Sport 7HD).

Στις 21.45 η έναρξη όλων των αγώνων, ενώ και τις δύο ημέρες θα υπάρχει η εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» από το Cosmote Sport 1HD.

Οι μεταδόσεις ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη στο Basketball Champions League
Να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στο Basketball Champions League θέλει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται στις 21.00 τη Ρόσα Ράντομ για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports2HD. Οι άλλοι δύο εκπρόσωποί μας στη διοργάνωση παίζουν αύριο. Στις 19.00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σολνόκι (ΕΡΤ3, Novasports3HD) και στις 21:00 ο Άρης υποδέχεται τη Χέλιος Σανς (Novasports 2HD). Ραδιοφωνική ενημέρωση και των τριών αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Κόντρα στην Ολλανδία η εθνική πόλο
Η εθνική ομάδα πόλο των αδρών φιλοξενεί στις 19.00 το αντίστοιχο συγκρότημα της Ολλανδίας για την 2η αγωνιστική των προκριματικών ομίλων στο World League σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports2HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Αφιέρωμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Με αφορμή τα σημερινά 22α γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η εκπομπή «Pick & Roll» (20.00, Cosmote Sport 4HD) έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στην ζωή του σούπερσταρ του ΝΒΑ, όπως την αφηγούνται στην κάμερα της CosmoteTV οι άνθρωποι που τον έζησαν στον Φιλαθλητικό. Επίσης, η εκπομπή φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Γκιόργκι Μουρεσάν.

Κισσαμικός – Πανιώνιος από το Cosmote Sport3 HD
Αύριο στις 15.00, το Cosmote Sport3 HD θα καλύψει ζωντανά το εξ αναβολής λόγω κακοκαιρίας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί Κισσαμικός – Πανιώνιος.

Τζάμπολ στην 11 η αγωνιστική της Euroleague

Αύριο αρχίζει η δράση και στην 11η ημέρα της Euroleague. Στις 19:45 η Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ φιλοξενεί την Μπάμπεργκ (Novasports4HD). Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν την Παρασκευή.

Συνέντευξη Δημήτρη Χριστόφια στον ΣΚΑΪ
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια στον Παύλο Τσίμα, φιλοξενούν οι «Ιστορίες» που θα προβληθούν στις 23.30 στον ΣΚΑΙ. Κι ακόμη, ο Τάσος Τέλλογλου ερευνά την πορεία της μεταρρύθμισης του βρεφικού γάλατος στη χώρα μας.

Οι «Ειδικές αποστολές» στην Αλβανία
Στη Χιμάρα και στα Τίρανα θα περιηγηθεί η κάμερα της εκπομπής «Ειδικές αποστολές» με τον Φάνη Παπαθανασίου για να παρουσιάσει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ομογενείς. Στις 22.15 στην ΕΡΤ1.

24ωρη απεργία αύριο σε όλα τα ΜΜΕ
Πανελλαδική 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ αύριο από τις 06:00 μέχρι τις 06:00 της επομένης, κήρυξε η Πανελληνία Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την προσεχή Πέμπτη. Γι αυτό το λόγο όλοι οι αγώνες που θα μεταδοθούν την Τετάρτη δεν θα έχουν περιγραφή.

Πρεμιέρα για τον 5ο κύκλο της σειράς «2 Broke Girls»
Ο 5ος κύκλος της κωμικής σειράς «2 Broke Girls» κάνει πρεμιέρα στο Star το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:45. Η σειρά είναι παραγωγής 2015 – 2016 και θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x