Media

Media: Ολυμπιακός-Εφές, Super League και Clasico!

Ο Ολυμπιακός θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του κόντρα στην Εφές και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 σας βάζει στο παιχνίδι.

Συντονιστείτε στους 94,6 και ακούστε live τη δεύτερη αναμέτρηση των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου με το συγκρότημα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στο ΣΕΦ. Τζάμπολ στις 21:00, μετάδοση από τους Νίκο Ζέρβα, Χρήστο Ρομπόλη, σχολιασμός από τον Μιχάλη Λεάνη.

Και μετά το τέλος του ματς αρχίζει το πάρτι. Σχόλια, ρεπορτάζ, επικοινωνία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη σφραγίδα του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου. Ο Νίκος Ζέρβας παίρνει θέση στα μικρόφωνα τα μεσάνυχτα και αναλύει όσα είδαμε στο παρκέ συζητώντας με τους ακροατές! Τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2. Το άλλο ματς της ημέρας για τα προημιτελικά της Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης – Νταρουσάφακα (Novasports 3HD) έχει οριστεί για τις 22:00.

Το αποψινό τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει και ποδόσφαιρο. Στις 21:30, η Κολονία υποδέχεται την Χόφενχαϊμ (Cosmote Sport 1 HD), στις 21:45 η Νανσί τη Μαρσέιγ (Novasports 4HD), στις 22:00 η Σεβίλλη τη Γρανάδα (Cosmote Sport 2 HD) και τέλος στις 22:30 η Ρίο Άβε την Αρόουκα (Novasports 1HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Και αυτό το Σαββατοκύριακο το ραντεβού σου είναι με τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Κράτα τη βελόνα κολλημένη στους 94,6 για να μη χάσεις φάση από την αγωνιστική δράση του διημέρου. Σπουδαία παιχνίδια στηSuper League, σημαντικές αναμετρήσεις για τα πλέι οφ της Basket League, φουλ δράση στη Football League,στη Γ’ Εθνική αλλά και σε όλα τα σπορ.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς στη «Super Euroleague»
Ο Λευτέρης Σούμποτιτς θα βρεθεί στις 23.00 καλεσμένος της εκπομπής «Super Euroleague» (Novasports2HD) και θα αναλύσει τα ζευγάρια Ολυμπιακός - Αναντόλου Εφές και Παναθηναϊκός Superfoods - Φενερμπαχτσέ.

Πρεμιέρα για «So You Think You Can Dance» και «Υour Face Sounds Familiar»
Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 21.00 στον ΑΝΤ1 το τηλεοπτικό show χορού «So You Think You Can Dance» με την Δούκισσα Νομικού στο τιμόνι της παρουσίασης και κριτές τους Κωνσταντίνο Ρήγο, Πάνο Μεταξόπουλο, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννη Μελισσανίδη. Αυλαία την Κυριακή και για το «Your Face Sounds Familiar» στο κανάλι του Αμαρουσίου. Στις 20.00 το σόου των μεταμφιέσεων επιστρέφει με την Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση, ενώ την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Νίκος Μουτσινάς και Έλλη Κοκκίνου.

«Ένα απότομο ξύπνημα»
Ανήμερα της μαύρης επετείου της 21ης Απριλίου, απόψε στις 23:00, πρεμιέρα και για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3 «Ένα απότομο ξύπνημα» που θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα 50λεπτα επεισόδια. Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο «Τα τανκς στο δρόμο».

«Ο Τιτανικός» στο Star
Την ταινία των 11 Οσκαρ για τον θρυλικό «Τιτανικό», το υπερωκεάνιο, που βυθίστηκε στις 14 Απριλίου 1912, θα προβάλλει στις 21.00 στο Star. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Τζέιμς Κάμερον με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ.

Ένα βαθμό για να στεφθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός
Προτελευταία αγωνιστική της Super League και η αγωνία κορυφώνεται. Τόσο για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τη Βέροια στη Football League, όσο και για τα play offs, ενώ Ολυμπιακός θέλει έστω και έναν βαθμό για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής. Όλα τα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 19.00. Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει ως εξής: ΑΕΛ – Ξάνθη (Novasports stories), Πλατανιάς - ΠΑΟΚ (Novasports Extra 1), Ηρακλής - Παναιτωλικός (Novasports 24 HD), Λεβαδειακός - ΑΕΚ (Novasports 5HD), Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (Novasports 4HD), Κέρκυρα – Πανιώνιος (Novasports 3HD) και Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2HD).

27η αγωνιστική της Football League
Το Σάββατο στις 15.00, η Λαμία υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3. Το ίδιο κανάλι θα καλύψει την Κυριακή την ίδια ώρα και το ματς Άρης - Αγροτικός Αστέρας.

Play offs Basket League στο Novasports 2HD
Συνέχεια στα play offs της Basket League με την δεύτερη αγωνιστική. Το Σάββατο στις 17.00 το Λαύριο υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (Novasports 2HD) και την ίδια ώρα την Κυριακή ο Κολλοσσός Ρόδου το Ρέθυμνο (χωρίς τηλεοπτική μετάδοση).

Οι τελικοί του βόλεϊ στη Nova
Από το Novasports4HD θα καλυφθεί το Σάββατο στις 19.00 ο 1ος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανναξιακό για την Α1 Γυναικών στο βόλεϊ. Τέλος, τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 19:00 θα μεταδοθεί από το Novasports3HD ο 1ος τελικός Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τη Volley League Πάμε Στοίχημα.

Την Κυριακή έχει Clasico
Το Clasico μονοπωλεί το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων αυτό το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή στις 21:45 η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε μια αναμέτρηση που εκτός των άλλων έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το Cosmote Sport1 HD θα βρεθεί στο «Μπερναμπέου» και θα μεταδώσει ζωντανά το σπουδαίο ματς.
Από εκεί και πέρα ξεχωρίζουν, επίσης, και τα ημιτελικά του Κύπελλο Αγγλίας, που έχει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Το Σάββατο στις 19:15 το Novasports 2HD θα καλύψει τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ και την Κυριακή στις 17.00 το Novasports 3HD τον δεύτερο ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Μαζί του ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια οι: Γιάννης Μηλιώκας, Δήμητρα Παπίου, Πάνος Μουζουράκης, Βασίλης Λέκκας κ.α. Το Σάββατο στις 22:00 στον Alpha.

Την Κυριακή στις 21.00 έχει Survivor
Λίγο πριν την «ένωση» των δύο ομάδων, ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του «Survivor» που υπόσχεται δράση, αγωνία και αποκαλύψεις, θα προβληθεί την Κυριακή στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

«Ένας προδότης ανάμεσά μας» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση
Βασισμένη σε μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρρέ, η ταινία «Ένας προδότης ανάμεσά μας» κάνει πρεμιέρα σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή στις 22:00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x