Media

Media: Ολυμπιακός-Εφές και Survivor!

Περιορισμένες και σήμερα οι επιλογές από το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπου αναμφίβολα ξεχωρίζει η προσπάθεια του Ολυμπιακού να κατακτήσει την 2η θέση της Euroleague.

Η αυλαία της προτελευταίας στροφής της κανονικής διάρκειας της φετινής διοργάνωσης βρίσκει τους «ερυθρόλευκους» να κοντράρονται με την Εφές στην Πόλη.

Τζάμπολ στις 20.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του, Νίκου Ζέρβα, και τηλεοπτική από το Novasports 2HD.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας για την 29η αγωνιστική: Μπάμπεργκ – Νταρουσάφακα (21:45, Novasports 3HD) και Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:00, Novasports 1HD).

Συγκίνηση και αγωνία στο αποψινό «Survivor»

Ένα επεισόδιο με έντονη συγκίνηση αλλά και αγωνία το αποψινό του «Survivor». Οι «Διάσημοι» κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και για πρώτη φορά θα δουν φωτογραφίες και μηνύματα από μέλη των οικογένειών τους. Παράλληλα, στο συμβούλιο του νησιού θα ανακοινωθεί και ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους από την ομάδα των «Μαχητών» θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Οι καλεσμένοι του «The2night Show»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η εκπομπή «The2night Show» (23.15, ΑΝΤ1), υποδέχονται τους: Λίνα Σακκά, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Άρτεμις Αλεξανδράτου και Γιάννη Μαργάρη.

«60’ Ελλάδα»: Οδοιπορικό στην Κω

Στο πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων, την Κω, θα περιηγηθεί η κάμερα της εκπομπής «60’ Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση. Στις 23.50 στον Alpha.

Δύο διεθνώς αναγνωρισμένοι Έλληνες επιστήμονες στους «Φάρους»

Σε δύο διεθνώς αναγνωρισμένους Έλληνες επιστήμονες τον Ιωάννη Σπυρίδων Γούσιας και τον Θανάση Δρίτσα, που αφιερώνουν πολλές ώρες σε έρευνες και μελέτες, με στόχο να βρουν έναν νέο τρόπο προσέγγισης των δεδομένων στην ιατρική, εστιάζει το 8ο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Φάροι», που θα προβληθεί την Κυριακή στις 23.00 από το COSMOTE HISTORY.

«Νυχτερινή καταδίωξη» σε Α’ τηλεοπτική προβολή

Στις 22.00, το Star θα δείξει την περιπέτεια «Νυχτερινή καταδίωξη» σε Α’ τηλεοπτική προβολή με πρωταγωνιστές τους Λίαμ Νίσον, Εντ Χάρις κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x