Media

Media: Παναθηναϊκός- Φενέρμπαχτσε, Γιώργος Παπαγιάννης στον ΣΠΟΡ FM και Champions League!

Άλλη μια μέρα που η βελόνα του ραδιοφώνου μένει κολλημένη στον ΣΠΟΡ FM και τους 94,6, αφού υπάρχουν λόγοι …μπασκετικοί!

Άλλη μια μέρα που η βελόνα του ραδιοφώνου μένει κολλημένη στον ΣΠΟΡ FM και τους 94,6, αφού υπάρχουν λόγοι …μπασκετικοί! Στις 18.00, ο Γιώργος Παπαγιάννης θα είναι στο στούντιο της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας καλεσμένος του Τόλη Κοτζιά. Ο Έλληνας άσος, μέλος των Σακραμέντο Κινγκς θα μιλήσει για την πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ, τους στόχους του από δω και πέρα, τα play-offs του ΝΒΑ, αλλά και για τα play-offs της Euroleague.

Βέβαια, τα φώτα πέφτουν στο κατάμεστο Ο.Α.Κ.Α., όπου στις 21.00,ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε και θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας προκειμένου να βρεθεί στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα μεταδώσει ζωντανά και αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και Βάιου Τσούτσικα. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από την ΕΡΤ2. Νωρίτερα στις 20.00 από το Novasports 2HD θα μεταδοθεί η πρώτη «μάχη» του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια.

Δράση υπάρχει και στη Volley League, όπου συνεχίζονται τα play offs με τον Παμβοχαϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον τρίτο ημιτελικό των δύο ομάδων .Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 2-0 στις νίκες και με θετικό αποτέλεσμα σκουπίζουν τη σειρά και περνάνε στον τελικό. Πρώτο σερβίς στις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 3 και ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League
Με το τηλεκοντρόλ στο χέρι θα είμαστε και απόψε, αφού στις 21.45 θα διεξαχθούν και οι δύο πρώτες ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς να καλούνται να ανατρέψουν το 2-1 εις βάρος τους μέσα στην Γερμανία προκειμένου να βρεθούν στους «4».Το Cosmote Sport 2 HD θα βρεθεί στο «Μπερναμπέου» και θα μεταδώσει ζωντανά το παιχνίδι. Την ίδια ώρα το Cosmote Sport 1 HD θα καλύψει το αμφίρροπο ματς Λέστερ- Ατλέτικο Μαδρίτης με την ομάδα το Σιμεόνε να έχει στις αποσκευές της το 1-0 της πρώτης μεταξύ τους μονομαχίας.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Αγωνία για τις νέες αλλαγές στο Survivor
Μετά από απουσία σχεδόν μιας εβδομάδας από τους τηλεοπτικούς δέκτες το Survivor επανέρχεται με νέο επεισόδιο, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο τρέιλερ του προβάλει ο ΣΚΑΪ ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται να έχει συγκαλέσει νέο έκτακτο συμβούλιο στο παιχνίδι, καθώς έχει προκύψει κάποια νέα αλλαγή. Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Υψηλές πτήσεις τηλεθέασης ο τελικός του Rising Star
Τη Δευτέρα του Πάσχα έπεσε η αυλαία στο μουσικό σόου του ΑΝΤ1,Rising Star, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο μέσος όρος τηλεθέασης του show κινήθηκε στο 34,8% στο γενικό και στο 31,2% στο δυναμικό αγγίζοντας, μάλιστα, στο τελευταίο τέταρτο, όταν και ανακοινώθηκε ο νικητής, το 55,9% στο σύνολο και το 54,8% στο δυναμικό κοινό.

Η εκπομπή «Στον δρόμο» περνά ένα βράδυ σε στοιχειωμένο σπίτι
Οι Γιώργος Μαυρίδης, Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ και η εκπομπή «Στον δρόμο» μεταξύ άλλων θα περάσουν μια νύχτα μέσα σ’ ένα στοιχειωμένο σπίτι στην Άμφισσα, ενώ θα προσπαθήσουν να διακόψουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πάτρα προσγειώνοντας το αλεξίπτωτό τους στο γήπεδο! Απόψε στις 21.50 στον Alpha.

Ο νέος παρουσιαστής του «Blind Taste»
O Σάββας Πούμπουρας είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Σκαρμούτσου στην παρουσίαση του «Blind Taste», μετά την αποχώρηση του διάσημου σεφ, αφού θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «MasterChef». Όπως ανακοίνωσε επίσημα το Star τα νέα επεισόδια με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα θα αρχίσουν από τις 15 Μάϊου.

Επιμέλεια: Tασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x