Media

Media: Ραδιοφωνική και τηλεοπτική κάλυψη των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Διαβάστε πού θα ακούσετε και πού θα δείτε τις μάχες των ελληνικών ομάδων στο Europa League και όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των Media.

Το δεύτερο ραντεβού των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Europa League είναι απόψε και ο ΣΠΟΡ FM 94,6, όπως πάντα, θα είναι παρών. Την αρχή κάνει στις 20.00 ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τη Θέλτα και θα επιδιώξει την πρώτη του νίκη επί ισπανικού εδάφους. Συντονιστείτε στους 94,6 και ακούστε την εξέλιξη του αγώνα σε περιγραφή Τάσου Νικολογιάννη και Νικόλα Βασιλαρά. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το OTE Sport 2HD.

Την ίδια ώρα, και ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται εκτός έδρας, αφού αντιμετωπίζει την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία .Μεταδίδει ο απεσταλμένος του σταθμού, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου , ενώ θα το δείξει ο OTE Sport 4HD.

Η βραδιά κλείνει με τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες, τσεκάροντας παράλληλα το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Σέντρα στις 22.05 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Κώστα Μιαούλη και τηλεοπτική από το OTE Sport 3HD.

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων ανοίγει ο OTE Sport 3 HD στις 18.00 με το άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού, το Αστάνα - Γιουνγκ Μπόις. Την ίδια ώρα παίζει και η Γκαμπάλα με τη Μάιντς (OTE Sport 7 HD). Στις 20.00, είναι προγραμματισμένα και τα άλλα δύο παιχνίδια , που μας ενδιαφέρουν τόσο από τον όμιλο των Πρασίνων, όσο και από του Δικεφάλου του Βορρά. Ο OTE Sport 5 HD θα δείξει την αναμέτρηση του Άγιαξ με την Σταντάρ Λιέγης και ο OTE Sport 6 HD αυτήν ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Καραμπάγκ.

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας θα καλυφθούν τηλεοπτικά τα Σπάρτα Πράγας - Ίντερ (20.00,OTE Sport 8 HD),Σάλκε – Σάλτσμπουργκ (20.00, OTE Sport 7 HD), Σεντ Ετιέν – Άντερλεχτ (22.05, OTE Sport 8 HD), Ζενίτ - Άλκμααρ (22.05, OTE Sport 7 HD),Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ραπίντ Βιέννης (22.05, OTE Sport 6 HD),Ρόμα - Άστρα Τζούρτζου (22.05, OTE Sport 5 HD),Φενέρμπαχτσε – Φέγενορντ (22.05, OTE Sport 4 HD) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ζόρια (22.05, OTE Sport 2 HD).

Εννοείται ότι ο OTE Sport 1 HD θα έχει την εκπομπή «UEFA Europa League Λεπτό προς λεπτό» και στην ζώνη των 20.00 και στην ζώνη των 22.05.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

«All About Art»: Νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ
Ένα νέο πολιτιστικό μαγκαζίνο για θέατρο, σινεμά, μουσική αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη και όχι μόνο, έρχεται στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Σοφία Τσίπα. Τίτλος της νέας εκπομπής «All About Art» που θα κάνει πρεμιέρα από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 14.30.

«Η Μούμια: Η αυτοκρατορία του δράκου» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Εκτός από την αθλητική δράση της ημέρας, υπάρχει πρόταση και για τους σινεφίλ. Στις 22.00, το Star θα προβάλλει την περιπέτεια «Η Μούμια: Η αυτοκρατορία του δράκου» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση. Πρωταγωνιστούν Μπρένταν Φρέιζερ, Τζετ Λι κ.α..

Επιστρέφει το «Μπρούσκο» και τα «Δίδυμα φεγγάρια»
Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», επιστρέφει αυτή την Κυριακή στις 20:00 με ένα διπλό επεισόδιο, ενώ από την Δευτέρα θα προβάλλεται στις 21:00. Επίσης την Δευτέρα στις 20.00 ξεκινάει ο 2ος κύκλος της, επίσης, καθημερινής σειράς «Δίδυμα φεγγάρια».

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x