Media

Media: Στην ΕΡΤ το Ευρωμπάσκετ και όλες οι Εθνικές του μπάσκετ

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Από φέτος και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η ΕΡΤ και οι Εθνικές Ομάδες μπάσκετ Ανδρών, Γυναικών και Εφήβων θα πορεύονται μαζί, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η δημόσια τηλεόραση.

«Η ΕΡΤ και η FIBA κατέληξαν σε συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπάσκετ για την περίοδο 2017-2021.

Βάσει της συμφωνίας, η ΕΡΤ θα μεταδώσει όλους τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας μας στο Ευρωμπάσκετ 2017 (Ανδρών και Γυναικών), τους Προκριματικούς Αγώνες της Εθνικής Ομάδας για το Μουντομπάσκετ 2019, όλους τους αγώνες του Μουντομπάσκετ 2019, τους Προκριματικούς Αγώνες της Εθνικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020 και την Τελική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2021

Επιπλέον, η ΕΡΤ θα μεταδίδει κατά τη συγκεκριμένη περίοδο όλα τα Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών, Γυναικών και Εφήβων που τελούν υπό την αιγίδα της FIBA καθώς και τα Προολυμπιακά Τουρνουά Ανδρών και Γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανκοίνωση.

Την αρχή κάνει σήμερα η ΕΡΤ2 με την ζωντανή μετάδοση του αγώνα Σερβία – Ελλάδα στην πρώτη μάχη της Εθνικής μας Ομάδας για το Ευρωμπάσκετ Γυναικών που διεξάγεται στην Πράγα της Τσεχίας. Τζάμπολ της αναμέτρησης στις 19.00. Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Σλοβενία (19:00) θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει πολύ μπάσκετ και βόλεϊ. Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/tv/ αναλυτικά το πρόγραμμα.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου και AntetokounBros Event
Από το Σαββατοκύριακο ξεχωρίζουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στην Πάτρα και το AntetokounBros Event στη Θεσσαλονίκη. Η ΕΡΤ2 θα βρεθεί στην πόλη της Αχαΐας προκειμένου να καλύψει ζωντανά το απογευματινό πρόγραμμα (19.00) τόσο του Σαββάτου, όσο και της Κυριακής. Το διήμερο της διοργάνωσης θα βραβευθεί και ο Λούης Τσάτουμας για την προσφορά του στο άθλημα του μήκους. Ο Μεσσήνιος πρωταθλητής είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Την Κυριακή στις 19.00 το Cosmote Sport 4 HD θα μεταδώσει ζωντανά από το «Nick Galis Hall» το «Antetokounbros Event» που επιστρέφει και φέτος στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x