Media

Media: Τα φώτα πέφτουν σε «Γ.Καραϊσκάκης» και Κάουνας

Η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας για τους «16» του Europa League και η «μάχη» του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Europa League θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός που υπό τις οδηγίες του Βασίλη Βούζα υποδέχεται την Μπεσίκτας στην πρώτη μεταξύ τους «μάχη» για τους «16» της διοργάνωσης. Στις 22.05, το Cosmote Sport 2 HD θα καλύψει απευθείας από το «Γ. Καραϊσκάκης» την προσπάθεια των «Ερυθρολεύκων» να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους βάλει σε τροχιά πρόκρισης.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της διοργάνωσης ξεχωρίζει το Λιόν- Ρόμα (22.05, Cosmote Sport 2 3 HD) αλλά και η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ που στις 20.00 φιλοξενεί την Άντερλεχτ (Cosmote Sport 2 1 HD). Αναλυτικά οι μεταδόσεις: Κοπεγχάγη – Άγιαξ (20.00,Cosmote Sport 7 HD), Ροστόβ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20.00, Cosmote Sport 3 HD), Θέλτα – Κρασνοντάρ (22.05, Cosmote Sport 8 HD), Γάνδη - Γκενκ (22.05, Cosmote Sport 2 HD) και Σάλκε - Γκλάντμπαχ (22.05, Cosmote Sport 5 HD).

Για το διπλό στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός
Με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε θέση ισχύος για την κατάληψη της 5ης θέσης της κανονικής διάρκειας, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην έδρα της τη Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Τζάμπολ στις 20.00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2.

Για την ίδια διοργάνωση ακόμα αγωνίζονται: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Γαλατάσαραϊ (19:00, Novasports 2HD), Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια (19:45, Novasports 3HD), Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρμάνι Μιλάνο (21:05, Novasports 2HD) και Μπαρτσελόνα - Ούνικς Καζάν ( 22:00, Novasports 1HD).

Άλλη μία ημέρα που η βελόνα του ραδιοφώνου μένει κολλημένη στους 94,6! Από τις 20.00 και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM και τους 94,6 για να ακούσετε την εξέλιξη των αγώνων των ελληνικών ομάδων, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ και σχολιασμό που θα ακολουθήσει.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

«Τα κορίτσια του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος» στις «360ο»
Η Σοφία Παπαϊωάννου και η κάμερα της εκπομπής «360ο» παρουσιάζουν τρία κορίτσια που μεγάλωσαν σε ένα «διαφορετικό σπίτι»: το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα στον Πειραιά και κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της παιδικής τους ηλικίας και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Στις 23.50 στον Alpha.

Οι καλεσμένοι του «The2night Show»
Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η Κόνι και Ζώζα Μεταξά αλλά και η Σάσα Μπάστα, θα βρεθούν στο πλατό του «The2night Show». Στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

«Ναυμαχία» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Στις 22.00 το Star θα προβάλλει την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Ναυμαχία», βασισμένη στο ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι «Battleship». Πρωταγωνιστούν Λίαμ Νίσον, Μπρούκλιν Ντέκερ, ενώ κάνει το επίσημο κινηματογραφικό ντεμπούτο της και η τραγουδίστρια Ριάννα.

Στην τελική ευθεία το «Your Face Sounds Familiar»
Επιστρέφει προσεχώς στον ΑΝΤ1 το σόου των μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar», με παρουσιάστρια και πάλι τη Μαρία Μπεκατώρου και κριτές τον Σταμάτη Φασουλή, τον Φώτη Σεργουλόπουλο την Έλλη Κοκκίνου αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

Το «Survivor» κέρδισε και το Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν
Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ κατάφερε να «επιβιώσει» και απέναντι σε ένα από τα ιστορικότερα ματς του Champions League.Το Survivor κράτησε τους τηλεθεατές του σημειώνοντας 33,8% στο γενικό σύνολο και στο νεανικό έφτασε στο 54,8%. Το ματς στο «Καμπ Νου» είχε 16,3% στο γενικό, ενώ στο δυναμικό κοινό άγγιξε το 21,1% στο απίστευτο φινάλε του.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x