Media

Media: Τα προημιτελικά Κυπέλλου, η υπόλοιπη δράση και το τελευταίο φύλλο των «Νέων»

Σέντρα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έχουμε σήμερα με δύο ματς.

Σέντρα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έχουμε σήμερα με δύο ματς. Στις 17:15 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης» τον επικίνδυνο και ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις 19:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από το Cosmote Sport 1 HD.

Την Πέμπτη τα φώτα πέφτουν στην επαρχία. Στις 17:15 η ΑΕΚ ταξιδεύει στα Χανιά για να παίξει με τον Πλατανιά και στις 19:30 ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει μια από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Και οι δύο αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD.

Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για να μη χάσετε ούτε φάση από ένα διήμερο γεμάτο δράση.

Για το προβάδισμα οι Δικέφαλοι

Να ακολουθήσουν τα βήματα του Άρη και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Στις 19.00, η Ένωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη λιθουανική Γιουβέντους (Novasports2HD και στις 21.00 οι ασπρόμαυροι υποδέχονται στο «PAOK Sports Arena» την Παρτιζάν Βελιγραδίου (ΕΡΤ3) .

Πολλές οι τηλεοπτικές επιλογές από τον διεθνή χώρο

Στην Ευρώπη, η αμφίρροπη ρεβάνς Αλαβές- Θέλτα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας ξεχωρίζει από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, αφού οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς σκορ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Σέντρα στις 22.00 με μετάδοση από την ΕΡΤ1. Κύπελλο έχουν και σε Αγγλία, όπου Λέστερ και Ντέρμπι Κάουντι (21:45, Novasports5HD) κοντράρονται σε αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «32», αλλά και σε Γερμανία. Στις 21:45 η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Χέρτα (Novasports 1HD) σε νοκ άουτ ματς για τους «16» της διοργάνωσης.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εμβόλιμες σε Ιταλία και Γαλλία. Τηλεοπτική κάλυψη θα έχουν τα Κροτόνε – Γιουβέντους (19:00, Cosmote Sport 2 HD), Μπολόνια – Μίλαν (21:45, Cosmote Sport 2 HD) και Νις - Σεντ Ετιέν (20:00, Novasports 3HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

«Είμαστε Εδώ»: Το συγκινητικό τελευταίο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας «Τα Νέα»
Με κεντρικό τίτλο «Είμαστε εδώ» και τις φωτογραφίες όλων των ανθρώπων που βρίσκονταν πίσω από κάθε γραμμή της ιστορικής εφημερίδας «ΤαΝέα» κυκλοφόρησε σήμερα το τελευταίο της φύλλο.

Η κατάσταση στον ΔΟΛ έφτασε στο απροχώρητο, μετά και την απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου, στο αίτημα των εργαζομένων να εξαιρεθεί από το καθεστώς «μη μεταβολής» της περιουσιακής κατάστασης της επιχείρησης, ένας συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός, ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν κάποια από τα οφειλόμενα σε αυτούς δεδουλευμένα.

Νέα αλλαγή στην ημέρα προβολής του «The 2night Show»
Αλλαγή εκ νέου στη μέρα προβολής της εκπομπής «The 2night Show» αφού η μετακίνηση το Σάββατο απέναντι στον Σπύρο Παπαδόπουλο δεν έφερε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, το βραδινό talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα προβάλλεται-πλέον- Τρίτη και Τετάρτη. Οι αποψινοί καλεσμένοι είναι οι Αλέξης Κούγιας, Κρατερός Κατσούλης και Μπέτυ Βακαλίδου, ενώ αύριο την θα βρεθούν καλεσμένοι οι Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κωνσταντίνος Κουφός, Παναγιώτης Μήλας και ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Στις 23.15 στον ΑΝΤ1.
Το παράνομο εμπόριο στις «360ο»
Με το θέμα του παράνομου εμπορίου καταπιάνεται η αποψινή εκπομπή «360ο». «Βγάζεις από 1.000 μέχρι 2.500 ευρώ το κοντέινερ». Με αυτά τα λόγια ένας λαθρέμπορος αποκαλύπτει στη Σοφία Παπαϊωάννου τα μυστικά αλλά και τα εμπόδια στη διακίνηση λαθραίων αγαθών στην Ελλάδα… Στις 23:50 στον Alpha.

Η 22η αγωνιστική της EuroLeague
Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάμπεργκ και τον Νίκο Ζήση, για την 22η αγωνιστική της EuroLeague. Μετά το σπουδαίο «διπλό» στην Πόλη οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θέλουν να δώσουν συνέχεια στις εντός έδρας νίκες τους και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας. Τζάμπολ στο ΟΑΚΑ στις 21:15, με ραδιοφωνική κάλυψη σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και Βάιου Τσούτσικα και τηλεοπτική από την ΕΡΤ2.

Για την ίδια αγωνιστική την Πέμπτη παίζουν:
Ούνιξ Καζάν – Ρεάλ Μαδρίτης (18.00, Novasports1HD), Αναντόλου Εφές – Αρμάνι Μιλάνο (19.30, Novasports4HD), ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας (20.00, Novasports3HD) και Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ - Μπασκόνια, (21.05, Novasports2HD).

Ξεκινούν τα lives του «The Voice»
H μεγάλη στιγμή για το Voice έφτασε. Την Πέμπτη το βράδυ στις 22.00 στον ΣΚΑΪ ξεκινούν τα live, όπου 32 διαγωνιζόμενοι ξεκινούν με τη διαδικασία των cross battles, με το κοινό να έχει τον πρώτο λόγο, αφού από την ψήφο του και μόνο, θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x