Media

Media: Το ντέρμπι του βόλεϊ και οι ευρωπαϊκές «μάχες» των ελληνικών ομάδων

Ενδιαφέροντα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ σήμερα με τον ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Volley League να ξεχωρίζει.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ σήμερα με τον ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Volley League να ξεχωρίζει. Λίγες μέρες μετά την αναμέτρησή τους στον τελικό του Λιγκ Καπ, στις 19.00 ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports3HD, ενώ θα υπάρχει και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο ποδόσφαιρο, στις 19.30 πέφτει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League με την αναμέτρηση Λεβαδειακός-Πλατανιάς. Ραδιοφωνική μετάδοση του ματς από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports1HD.

Τέλος, στις 17.00 ολοκληρώνεται και η 16 αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στην Αμαλιάδα τον Κόροιβο (Novasports2HD).

Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας, υπάρχουν επιλογές και από τον διεθνή χώρο. Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/tv/ αναλυτικά.

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Με το θέμα του ντόπινγκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο καταπιάνεται η αποψινή εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» (00.15), με τον Κυριάκο Θωμαϊδη να αποκαλύπτει το ανεξερεύνητο ηχητικό υλικό που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα, αλλά και πως ταξιδεύουν τα αναβολικά με υπερατλαντικό delivery!

Ξυδάκης και Κουμουτσάκος καλεσμένοι στην εκπομπή «ΕΡΤ Focus»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, και ο τομεάρχης Εξωτερικών Υποθέσεων της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, είναι οι καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή «ΕΡΤ Focus», που θα μεταδοθεί απόψε στις 22:15 από την ΕΡΤ1.

Ντοκιμαντέρ «The Greeks» από το National Geographic
Ιστορικοί, αρχαιολόγοι, αθλητές, επιστήμονες και καλλιτέχνες ξεκινούν μια πρωτοποριακή εξερεύνηση στο ταξίδι των αρχαίων Ελλήνων στη νέα σειρά 3 επεισοδίων του National Geographic, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Σκοπός τους είναι όχι μόνο να κατανοήσουν το παρελθόν τους, αλλά να ανακαλύψουν πώς η κληρονομιά των Ελλήνων φωτίζει το παρόν μας και διαμορφώνει το μέλλον μας. Σήμερα στις 21.00.

Ο Γιώργος Δάσκαλος στο «Ξαναδέστε τους»
Ένας παλιός γνώριμος, ο Γιώργος Δάσκαλος, συμπληρώνει από σήμερα την τετράδα της εκπομπής «Ξαναδέστε τους» στη θέση της Τζώρτζιας Παναγή που από την Παρασκευή αποτελεί παρελθόν για τον Alpha, πληρώνοντας τη νύφη για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής.

Πρεμιέρα για τη σειρά «Rillington Place»
Σήμερα στις 22.00 στο Cosmote Cinema 4HD η νέα αστυνομική σειρά του BBC, «Rillington Place» η οποία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου Τζον Κρίστι, ο οποίος διέπραξε μια σειρά φόνων στην οδό Rillington Place τις δεκαετίες του ’40 & ’50.

Σε «ερυθρόλευκους» ευρωπαϊκούς ρυθμούς η Τρίτη
Δυο σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια που κρίνουν προκρίσεις δίνουν αύριο οι ερυθρόλευκοι. Η αρχή γίνεται στο «Παπαστράτειο» στις 18:00, με την ομάδα πόλο Ανδρών να φιλοξενεί την Βουδαπέστη για την 5η αγωνιστική του Champions League και θέλει νίκη για να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στον ημιτελικό του Final Six. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3HD. Ακολουθεί στις 20:30 στο Ρέντη η ρεβάνς της ομάδας βόλεϊ Γυναικών κόντρα στην Τσανάκαλε για τους «16» του Challenge Cup με τις «ερυθρόλευκες» να έχουν σαφές προβάδισμα για τους «8» μετά τη νίκη στον αγώνα της Τουρκίας. Τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 7 HD. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Basketball Champions League
Στη μάχη των «Play offs Round 1» του Basketball Champions League μπαίνουν αυτή την εβδομάδα οι ελληνικές ομάδες. Την αρχή κάνει την Τρίτη ο Άρης που υποδέχεται το Στρασβούργο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Τζάμπολ στις 19.00 με μετάδοση από το Novasports2HD και ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Εμβόλιμες σε Ιταλία-Γαλλία και Κύπελλο σε Ισπανία-Γερμανία
Με πολύ δυνατή αναμέτρηση θα δοθεί η σέντρα στην εμβόλιμη 24η αγωνιστική της Serie Α, όπου στις 21.45 η Ρόμα υποδέχεται την Φιορεντίνα (Cosmote Sport2 HD). Εμβόλιμη και στη Γαλλία, με την πρωτοπόρο Μονακό να δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Μονπελιέ (20.00,Novasports 3HD) και την Παρί Σεν Ζερμέν που ακολουθεί κατά πόδας να υποδέχεται την Λιλ (22:00,Novasports 1HD).

Την Τρίτη το βράδυ θα διεξαχθεί και η ρεβάνς του ημιτελικού του Copa del Ray, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης με την γηπεδούχο να έχει σαφές προβάδισμα για να βρεθεί στον τελικό μετά το υπέρ της 2-1 στο «Βιθέλντε Καλντερόν». Σέντρα στις 22.00 στην ΕΡΤ1. Ένα τέταρτο νωρίτερα, θα αρχίσει και ο νοκ άουτ αγώνας Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ για τους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας (Novasports 2HD).

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης στην «Αυτοψία»
Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, λύνει τη σιωπή του και μιλά για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα για τη ζωή του Παντελή Παντελίδη αλλά και τις συνθήκες του μοιραίου δυστυχήματος. Αύριο στις 23.30 στην εκπομπή «Αυτοψία» (Alpha) με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x