Media

Media: Το Κύπελλο, τα εξ αναβολής της Super League, η μονομαχία του Copa del rey και όλη η δράση

Μετά την Ξάνθη, τέσσερις ομάδες θα σφραγίσουν σήμερα την είσοδό τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός, που έχει εύκολο (λογικά) έργο, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, φιλοξενείται από τον Κισσαμικό στις 15.00 με μετάδοση από το Cosmote Sport 3HD.

Ακολουθούν στις 17.15 τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της ημέρα, το Ατρόμητος-Λαμία (Cosmote Sport 2 HD) με την πρώτη τους συνάντησης να έχει έρθει 2-2 και το ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς (Cosmote Sport 2 1HD) με τους Κρητικούς να κουβαλάνε το 1-0 του ματς της Κρήτης. Τέλος, στις 19.30, η ΑΕΚ φιλοξενεί στο Ο.Α.Κ.Α. τον Λεβαδειακό με σχετικά εύκολο έργο και αυτή μετά το υπέρ της 1-0 στο ματς της Λειβαδειάς. Ραδιοφωνική μετάδoση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Εξ αναβολής αγώνες για τη Super League

Δράση έχουμε Super League με δύο εξ αναβολής αγώνες της 11ης αγωνιστικής.Πιο συγκεκριμένα στις 17:15 ο ουραγός Ηρακλής φιλοξενεί την Κέρκυρα, ενώ στις 19:30 η Λάρισα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ . Ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1HD.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Βράβευση του ΣΠΟΡ FM 94,6 στη γιορτή του Παραολυμπιακού Κινήματος

Στη σημερινή ετήσια γιορτή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα τιμηθεί για την πολύτιμη προσφορά του στην προβολή των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών με αναπηρία και το βραβείο θα παραλάβει ο Γενικός Διευθυντής του σταθμού Γιώργος Κοσμάς.

ΠΑΟΚ-Τουρ για τους «16» του CEV Cup

Βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην γαλλική Τουρ στο «Παλατάκι» στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του CEV Cup. Πρώτο σερβίς στις 19.00 με κάλυψη από το Cosmote Sport 6 HD. Σε 15 ημέρες στη Γαλλία η ρεβανς.

Copa del rey, Coppa Italia και Premier League

Ο ημιτελικός του Copa del rey ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κλέβει αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις από το σημερινό πρόγραμμα. Στις 22.00, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά από το «Βιθέντε Καλντερόν» την πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων. Ημιτελικά και στο ιταλικό Κύπελλο με το πιο εύκολο ζευγάρι των προημιτελικών. Στις 22.00, η Ρόμα υποδέχεται σε αγώνα νοκ άουτ τη Τσεζένα διεκδικώντας το τελευταίο εισιτήριο της τετράδας, όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο. Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2HD.

Εκτός από Κύπελλο βέβαια, έχουμε τη συνέχεια της εμβόλιμης αγωνιστικής της Premier League με τον αγώνα Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι (21.45) να μεταδίδεται από το Cosmote Sport 1 HD, αλλά και το εξ αναβολής ματς της 19ης αγωνιστικής της Serie A Πεσκάρα – Φιορεντίνα (21:45) να καλύπτεται από το Cosmote Sport 2 HD. Νωρίτερα στις 21.00, διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ανάμεσα σε Μπουρκίνα Φάσο και Αίγυπτο, χωρίς, ωστόσο, τηλεοπτική κάλυψη.

Συνεχίζονται τα knockouts του «The Voice»

Τα knockouts του Voice συνεχίζονται απόψε στις 22.00 (ΣΚΑΪ) με το δεύτερο επεισόδιο όπου θα διαγωνιστούν 24 φωνές ανά τριάδες, σε διαφορετικά τραγούδια και μόνο ένας θα καταφέρει να περάσει στα lives. Ο κύκλος των knock outs ολοκληρώνεται με την προβολή του τρίτου επεισοδίου αύριο την ίδια ώρα.

Οδοιπορικό στα Μετέωρα

Στα Μετέωρα ταξιδεύει το δεύτερο οδοιπορικό της εκπομπής «60’ Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση. Στις 23.50 στον Alpha.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x