Media

Καρσίγιακα-Παναθηναϊκός και τηλεοπτικά τριημέρου

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις.

Η ήττα απαγορεύεται για τον Παναθηναϊκό που φιλοξενείται σήμερα από την Καρσίγιακα (19:45, Novasports 2) για την έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αλλιώς μπαίνει σε πραγματικές περιπέτειες όσον αφορά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Ακούστε την εξέλιξη του αγώνα στον ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του, Δημήτρη Κοντού.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει και αρκετές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις από την 10η αγωνιστική της Football League, καθώς και από πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η αρχή γίνεται στις 15.00 με την αναμέτρηση, Ολυμπιακός Β. - Πανελευσινιακός (χωρίς τηλεοπτική κάλυψη),και ακολουθούν στις 16.00, Κασσιόπη-Λαμία (OTE Sport 7 HD) και στις 18.00, Πανσερραϊκός-Ζάκυνθος (OTE Sport 3 HD). Θα υπάρχει ραδιοφωνική ενημέρωση και για τα τρία παιχνίδια από τον ΣΠΟΡFM 94,6. Δείτε εδώ το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Τα τηλεοπτικά που ξεχωρίζουν το τριήμερο
Στο ποδόσφαιρο, μπορεί να λείπει το πολύ μεγάλο παιχνίδι αυτό σαββατοκύριακο , υπάρχουν ωστόσο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στην Ελλάδα ξεχωρίζουν τα ματς, Ηρακλής-Παναθηναϊκός (Σάββατο στις 19.30, Novasports 2), ΑΕΚ-Παναιτωλικός(Κυριακή στις 15.00, Novasports 2) και Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή στις 19.30, Novasports 1).

Από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το Σάββατο ξεχωρίζουν τα παιχνίδια: Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα( 16.30,OTE Sport 3 HD), Τέρεκ – Ζενίτ(16.30, Novasports 4), Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ(19:30, OTE Sport 1 HD) και Μίλαν - Σαμπντόρια ( 21:45,OTE Sport 1 HD).Από την Κυριακή τα: Τότεναμ – Τσέλσι (14:00,OTE Sport 1 HD),Τσβόλε – Άγιαξ (15:30,Novasports 7), Μπάγερ Λεβερκούζεν – Σάλκε (18:30, OTE Sport 3 HD), Σεβίλλη – Βαλένθια (21:30, OTE Sport 2 HD) και Μαρσέιγ – Μονακό (22:00, Novasports 2).

Στα υπόλοιπα σπορ, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Α1 Μπάσκετ Ανδρών και στον αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ (Σάββατο στις 17.00, OTE Sport 4 HD) για την 8η αγωνιστική, καθώς και στο σημαντικό ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Πριμόριε Ριέκα (Σάββατο στις 19:30, Novasports 4)για την 3η αγωνιστική του Champions League Πόλο Ανδρών.

Φινάλε για F1 στο Άμπου Ντάμπι
Το τελευταίο Grand Prix της σεζόν είναι αυτό της Κυριακής στο Άμπου Ντάμπι . Μετά από εννέα μήνες ταξιδιού ανά την υφήλιο, ήρθε η στιγμή για το μεγάλο φινάλε του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος της F1. Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 15.00 από την τηλεόραση του Alpha.

Ξανασμίγουν «Οι Απαράδεκτοι»
Με αφορμή τα 26 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης η αποψινή εκπομπή «Τι νέα;» με τον Κώστα Γιαννακίδη και την Δέσποινα Βλεπάκη κάνουν… reunion με μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές. Οι «Απαράδεκτοι» επιστρέφουν με μια εκπομπή - αφιέρωμα με καλεσμένους την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Μπέζο, ενώ θα προβληθούν βίντεο με συνεντεύξεις από την Ρένια Λουιζίδου και τον Βασίλη Χαλακατεβάκη. Απόψε στις 23:50 στο Mega.

«Παράξενη Μαγεία»: Ένα φαντασμαγορικό παραμύθι στο Novacinema
Μία ταινία για τους μικρούς μας φίλους έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στις 22:00,στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Πρόκειται για την οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων, «Παράξενη Μαγεία» ,εμπνευσμένη από το βιβλίο του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, «Όνειρο Θερινής Νυκτός».

Άρωμα από την Μικρά Ασία
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή του, «Στην υγειά μας ρε παιδιά» υπόσχονται ένα μελωδικό ταξίδι με πολυαγαπημένα, διαχρονικά και αξεπέραστα τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες .Ερμηνεύουν οι Μπάμπης Τσέρτος, Μαρία Σουλτάτου, Ντιλέκ Κοτς, Ανδρέας Κατσιγιάννης Σοφία Αβραμίδου, Ζαχαρίας Καρούνης, Θοδωρής Μέρμηγκας, Αθηνά Λαμπίρη, Στέλλα Βαλάση, Λουκία Βαλάση και Ελένη Φίλιππα. Αύριο ,στις 21.00 στον Alpha.

Ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Traction» στο Goodwood Revival
Ένα θέαμα διαφορετικό από τα άλλα στο «Traction» της ερχόμενης Κυριακής(στις 14.30 ,ΣΚΑΪ). Ο Κώστας Στεφανής ταξιδεύει στην Αγγλία με αφορμή το Goodwood Revival, στο οποίο παίρνουν μέρος αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ του 1948 και του 1966, τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες-οδηγοί, είναι εφοδιασμένοι με ενδυμασίες της εποχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Checkpoint Alpha»
Η εκπομπή «Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 23.50 στον Alpha με μία δυνατή συνέντευξη. Ο Ερβέ Φαλσιανί, ο άνθρωπος που έβαλε βόμβα στο τραπεζικό ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος, σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για τη Λίστα Λαγκάρντ.

Η ταινία «Αμνησία» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Το ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στο ομώνυμο best seller του Βρετανού συγγραφέα Στίβεν Τζ. Γουάτσον «Αμνησία», έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Οι Κόλιν Φερθ και Νικόλ Κίντμαν συναντιούνται ξανά ως κινηματογραφικό ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη πρωταγωνιστώντας σε αυτό το θρίλερ μυστηρίου.

«Ένα Τραπέζι Ελλάδα» στην Κεφαλονιά
Στην πανέμορφη Κεφαλονιά ταξιδεύει η εκπομπή «Ένα Τραπέζι Ελλάδα». Η Chef, Ντίνα Νικολάου στήνει το τραπέζι στο Φισκάρδο και κάνει βαρκάδα στα τιρκουάζ νερά της υπόγειας Λίμνης Μελισσάνης, ενώ μαγεύεται στη θέα του μοναδικού Μύρτου. Αυτή την Κυριακή στις 20:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Νέα καθημερινή σειρά στον ΑΝΤ1
«Χωρίς εσένα» είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στις 21:00 και θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.45. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν η Ρέινα Εσκενάζυ και ο Κώστας Χριστοφόρου ενώ το σενάριο η Μαρία Γεωργιάδου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, ο Μάξιμος Μουμούρης, Μαρκέλλα Γιαννάτου και η Κλειώ Δανάη Οθωναίου.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x