Media

Κύπελλο Ελλάδας, Eurocup και Len Champions League

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Το τρίτο εισιτήριο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικούν σήμερα Ατρόμητος και Παναθηναϊκός στο Περιστέρι. Ο πολυσυζητημένος αγώνας έχει οριστεί για τις 19.30 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή Βασίλη Μοιρώτσου και Παύλου Κουστέρη και τηλεοπτική από τον OTE Sport 3 HD.

Ελπίδες πρόκρισης ο ΠΑΟΚ, για το γόητρο ο Αρης
Νίκη κόντρα στη Λιμόζ μέσα στο «Μπομπλάν» θέλει ο ΠΑΟΚ, ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Eurocup. Τζάμπολ στις 21:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2. Νωρίτερα, στις 19:00 ο Άρης έχοντας ήδη αποκλειστεί από την επόμενη φάση υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στην αυλαία του Last 32 του Eurocup με ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή Χρήστου Γκάλη και τηλεοπτική από την ΕΡΤ3.

Γιατράν-Ολυμπιακός στο Novasports 3
Νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του Α΄Ομίλου, που τον οδηγεί στο Final 6, θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γιαντράν (20:00, Novasports 3)στο Μαυροβούνιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Len Champions League Ανδρών.

Από το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα ξεχωρίζει η νοκ άουτ αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν για το Κύπελλο Γαλλίας στις 22.05 από τον OTE Sport 1 HD. Δείτε εδώ αναλυτικά τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

«Η Ελλάδα στον καθρέφτη»: Πρεμιέρα απόψε στον ΣΚΑΪ
Ποιο είναι το προφίλ του Έλληνα σήμερα; Σε τι πιστεύει, τι φοβάται και τι ελπίζει; Οι απαντήσεις στη νέα εκπομπή «Η Ελλάδα στον καθρέφτη» με τον Κωνσταντίνο Ζούλα και τη Νίκη Λυμπεράκη που κάνει απόψε πρεμιέρα στις 23.55 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται κάθε δεύτερη Τετάρτη την ίδια ώρα.Καλεσμένοι τους: o συγγραφέας και φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος, ο εγκληματολόγος Γιάννης Πανούσης, ο οικονομολόγος Αρίστος Δοξιάδης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Ο Θοδωρής Αθερίδης στο «Τhe 2night Show»
Στο αποψινό «Τhe 2night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενεί στο στούντιο τον Θοδωρή Αθερίδη, όπου μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα παίζει παιχνίδια και τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Λέσχης Φίλων κλασικής Μοτοσικλέτας, Περικλή Κατσιώτη. Απόψε στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιανός στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη
O Γιώργος Λιανός είναι και επίσημα από χθες ο νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής-παρουσιαστής, που έχει συμβόλαιο με τον Alpha μέχρι τον Ιούλιο, εντάχθηκε στο πάνελ της εκπομπής της μετά από πρόσκληση που του είχε απευθύνει η ίδια πριν λίγες μέρες στον «αέρα» της εκπομπής της, όταν εκείνος βρέθηκε καλεσμένος για συνέντευξη.

Fantastic Four απόψε στο Star
Την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Fantastic Four» με τους Τζέσικα Άλμπα, Γιόαν Γκρούφουντ, Μάικλ Τσίκλις και Κρις Έβανς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους προβάλλει απόψε στις 22.00 στο Star.

«Στη γειτονιά μας»: Επιστρέφει στον Alpha
Από αυτό το Σάββατο στις 18:00 επιστρέφει στον Alpha η εκπομπή «Στη γειτονιά μας» με τον Δημήτρη Μάρκου και την Φωτεινή Πετρογιάννη. Η πρώτη εκπομπή είναι αφιερωμένη στην Καισαριανή, μια γειτονιά ιστορική, με σημαίνουσα βαρύτητα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, εμβληματική της προσφυγιάς και της αντίστασης, που διατηρεί ακόμη και σήμερα το χρώμα της.

«Πατέρες και γιοι», νέα σειρά στην ΕΡΤ3
Τη δραματική σειρά «Πατέρες και γιοι» βασισμένη στο ομώνυμο κλασικό μυθιστόρημα του Ιβάν Τουργκένιεφ, εντάσσει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ3 από σήμερα. Η σειρά που θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 22:00, θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα ωριαία επεισόδια.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x