Media

Μedia: Ο Σκίμπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, το ντέρμπι των «αιωνίων» και η αθλητική δράση του τριημέρου

Άλλη μια μέρα που η βελόνα μένει κολλημένη στον ΣΠΟΡ FM και τους 94,6!

Άλλη μια μέρα που η βελόνα μένει κολλημένη στον ΣΠΟΡ FM και τους 94,6! Στις 18.00 και για δύο ώρες, συντονιστείτε στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο και την εκπομπή «Ντεμοτεχνείο» με τους Ντέμη Νικολαϊδη, Αλέξη Σπυρόπουλο και ακούστε τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Μίχαελ Σκίμπε, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Και στις 21.00 ακολουθεί μία ακόμη ευρωπαϊκή βραδιά για τον μπασκετικό Ολυμπιακό που υποδέχεται στο Σ.Ε.Φ. τη Γαλατάσαραϊ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκη προκειμένου να παραμείνουν στο κυνήγι της κατάληψης της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας της Euroleague. O ΣΠΟΡ FM 94,6 θα μεταδώσει ζωντανά και αυτόν τον αγώνα σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας για τη διοργάνωση: Ούνικς Καζάν – Ζάλγκιρις (18.00, Novasports 2HD), Νταρουσάφακα – Μπαρτσελόνα (19.00, Novasports 1HD) και Μπασκόνια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22.00, Novasports 4HD).

Στο ποδόσφαιρο τηλεοπτικό πρόγραμμα υπάρχουν επιλογές από Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία. Στις 21:30, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Ίνγκολσταντ (Cosmote Sport 1 HD) για την 25η αγωνιστική της Bundesliga,στις 21.45 η Λας Πάλμας τη Βιγιαρεάλ (Cosmote Sport 2 HD) για την 28η αγωνιστική της LaLiga και τέλος, την ίδια ώρα η Λιλ υποδέχεται τη Μαρσέιγ (Novasports 3HD) για την 30η στροφή της Ligue 1.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Απόψε η πρεμιέρα του «Star Academy»
Στις 20.00 κάνει πρεμιέρα το νέο μουσικό τάλεντ σόου του Epsilon «Star Academy» όπου 16 νέοι και νέες πήραν το εισιτήριο για την Μουσική Ακαδημία. Στην κριτική επιτροπή η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Η ώρα για το μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού αθλητισμού έφτασε. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και ο ΣΠΟΡ FM σας βάζει στο παιχνίδι. Συντονιστείτε από το πρωί της Κυριακής μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας για να ζήσετε στους ρυθμούς του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου το σπουδαίο ματς για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Κρατήστε κολλημένα τη βελόνα στους 94,6 και ακούστε στις 19:30 τον αγώνα σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και Κώστα Μιαούλη. Και μετά το σφύριγμα της λήξης αρχίζει το ραδιοφωνικό πάρτι. Ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις, επικοινωνία μέχρι την άλλη μέρα το πρωϊ με τη σφραγίδα του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου.

Τηλεοπτικά το σπουδαίο ντέρμπι θα μεταδοθεί από το Novasports1HD. Το ίδιο κανάλι θα είναι στις επάλξεις από τις 16.00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» , όπου θα δοθούν τα τελευταία νέα των ομάδων, θα καλυφθούν ζωντανά οι αφίξεις των δύο αποστολών, ενώ θα μιλήσουν και εκλεκτοί καλεσμένοι. Εννοείται ότι μετά τη λήξη του παιχνιδιού θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Super League έχουν ως εξής: Το Σάββατο στις 15:00 Βέροια – Κέρκυρα (Novasports3HD), στις 17.15 Λάρισα - Παναιτωλικός (Novasports1HD) και στις 19.30 Ατρόμητος - ΑΕΚ (Novasports2HD).
Η συνέχεια είναι την Κυριακή στις 15.00 με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (Novasports2HD), στις 17.15 παίζουν Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports2HD) και Ξάνθη - Λεβαδειακός (Novasports4HD).

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα στις 19.30 με την αναμέτρηση Πλατανιάς - Ηρακλής με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports1HD. Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η 21η αγωνιστική της Football League
Από την ΕΡΤ3 θα καλυφθούν τηλεοπτικά δύο αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Το Σάββατο στις 15.00 θα μεταδοθεί το Απόλλων Σμύρνης - Αναγέννηση Καρδίτσας και την Κυριακή την ίδια ώρα το ΑΕΛ Καλλονής – Άρης.

Χωρίς το μεγάλο ματς η 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League
Στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, το Novasports4HD θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση Κολοσσός H Hotels-Αρης και την ίδια ώρα το Novasports 2HD σε παράλληλη σύνδεση τα: ΠΑΟΚ - Κύμη Δόξα Λευκάδας - Απόλλων Πατρών, Προμηθέας Πατρών – Ρέθυμνο και Κόροιβος – ΑΕΚ. Στις 21:00, ο Παναθηναϊκός Superfoods φιλοξενεί το Λαύριο DHI σε μία αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τοNovasports3HD. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 17.30 με το ματς Ολυμπιακός-Τρίκαλα (Cosmote Sport 4 HD).

Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών στο βόλεϊ
Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών στο βόλεϊ με τη συμμετοχή της Κηφισιάς, της Ορεστιάδας, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ με τους αγώνες να μεταδίδονται από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3. Το Σάββατο στις 17:00 θα διεξαχθεί ο 1ος ημιτελικός Κηφισιά-Ορεστιάδα (ΕΡΤ2) και στις 19:30 ο 2 ος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3). Την Κυριακή στις 18.00 ο μεγάλος τελικός θα καλυφθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2. Φυσικά ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα δώσει το παρών με τον Σταύρο Χονδροθύμιο να σας ενημερώνει για όλα.

Τα ντέρμπι στην Ευρώπη
Εκτός από την Ελλάδα ντέρμπι έχουν και σε Ισπανία, Αγγλία και Γαλλία. Όλα είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή. Η αρχή γίνεται στις 17.15 στη LaLiga, όπου αναμετρώνται Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη με το Cosmote Sport 2 HD να το μεταδίδει ζωντανά. Ακολουθεί στις 18.30 από το Cosmote Sport 1 HD το Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ στο πιο σημαντικό ματς της 29ης αγωνιστικής της Premier League. Τέλος, στις 22.00 η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Λιόν με το Novasports 2HD να καλύπτει το σπουδαίο παιχνίδι της Ligue 1.

Από εκεί και πέρα, από τα παιχνίδια του Σαββάτου ξεχωρίζουν τα :Γκλάντμπαχ - Μπάγερν Μονάχου (18:30, Cosmote Sport 3 HD),Πόρτο – Σετούμπαλ (20:00, Novasports 2HD) και Μπαρτσελόνα – Βαλένθια (21:45, Cosmote Sport 2 HD). Και από της Κυριακής τα: Βέρντερ – Λειψία (16:30, Cosmote Sport 3 HD), Στόουκ – Τσέλσι (17:00, Cosmote Sport 1 HD), Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης (17:15, Cosmote Sport 2 HD),Μπορντό – Μονπελιέ (21:00, Novasports 1HD) και Πάσος Φερέιρα – Μπενφίκα (22:30, Novasports 4HD)

«Happy Traveller» στην Κούβα
Σε μία από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες χώρες του κόσμου, στην Κούβα θα περιηγηθεί ο Ευτύχης Μπλέτσας με την κάμερα της εκπομπής «Happy Traveller» με πρώτη στάση στην Αβάνα. Σάββατο στις 18.00 στον ΣΚΑΪ.

«Ο Μπακαλόγατος» σε Α’ έγχρωμη τηλεοπτική μετάδοση
Ο μοναδικός και ξεκαρδιστικός Ζήκος, ο «Μπακαλόγατος» του παντοπώλη κυρ Παντελή, με τις αξεπέραστες ατάκες και τη μοναδική καπατσοσύνη του, έρχεται σε Α’ έγχρωμη τηλεοπτική μετάδοση, το Σάββατο στις 20.00 στον ΑΝΤ1.

Αφιέρωμα στον Μανώλη Λιδάκη
Ένα αφιέρωμα στον Μανώλη Λιδάκη ετοίμασε και θα παρουσιάσει αύριο μέσω της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ο Σπύρος Παπαδόπουλος (21.00, Alpha).

Την Κυριακή έχει Survivor
Ένα ακόμη ανατρεπτικό και καθηλωτικό επεισόδιο του «Survivor» έρχεται την Κυριακή στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, γεμάτο αγωνία, ανατροπές και κυρίως μεγάλες συγκινήσεις.

Νέα εφημερίδα στα περίπτερα
Την προσεχή Κυριακή αναµένεται να κυκλοφορήσει η νέα ημερήσια εφημερίδα με τίτλο «Ελευθερία του Τύπου», με τη συμμετοχή και του δικού μας Γιώργου Χελάκη όπου θα επιμελείται μια αθλητική παρασκηνιακή στήλη, ενώ ο Κώστας Γκόντζος θα αναλάβει το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x