Media

Μedia: Συνέντευξη Σπανούλη στον ΟΤΕ ΤV, Mega ώρα μηδέν, τέλος η Μελέτη από το ETV

Διαβάστε τις ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media.

"UEFA Champions League: The Final" στον ΟΤΕ ΤV
Τα κανάλια ΟΤΕ SPORT αφιερώνουν την τρέχουσα εβδομάδα σε ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα παγκοσμίως, τον τελικό του UEFA Champions League. Έως το βράδυ του Σαββάτου (28/5, 21.45, ΟΤΕ SPORT 1HD), οπότε θα συναντηθούν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης διεκδικώντας το βαρύτιμο τρόπαιο, ο ΟΤΕ TV έχει εντάξει στο πρόγραμμα του ειδικές εκπομπές. Καθημερινά στις 21.30 στο ΟΤΕ SPORT 1HD.

Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην ΕΡΤ
Mε 920 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αλλά και το σύνολο των αγώνων ποδοσφαίρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί απ’ τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου στη Γαλλία και άλλα πολλά, θα καλύψει η ΕΡΤ τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού όπως έγινε γνωστό στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τα στελέχη της Δημόσιας κρατικής τηλεόρασης.

Ο Βασίλης Σπανούλης στον ΟΤΕ TV
Λίγες ώρες πριν το τρίτο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την Πέμπτη και οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν σήμερα την αποκλειστική συνέντευξη του αρχηγού του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη λίγα λεπτά μετά το buzzer beater του ΟΑΚΑ στην εκπομπή “Pick & Roll”. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και διεθνής, Δημήτρης Παπανικολάου. Απόψε στις 20.00 στο OTE SPORT 4HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Mega ώρα μηδέν
Δραματικές ώρες ζουν οι εργαζόμενοι στο Μega μετά και την φημολογία για απόσυρση την πρότασης του εκδότη Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη σωτηρία του σταθμού κατά την σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των μετόχων και όπως όλα δείχνουν το κανάλι θα κηρύξει πτώχευση μετά από 26 χρόνια λειτουργίας με τις τράπεζες να αποφασίζουν για την τύχη του. Έως την Παρασκευή αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις, κι ενώ εντός της ημέρας συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων οι οποίοι ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Η ιστορία τους ελληνικού χρέους στις «Ιστορίες»
Η ιστορία του ελληνικού χρέους: Η «αναδιάρθρωση», το «κούρεμα», η «απομείωση», η λύση που αναζητείται στο Eurogroup θα συζητηθούν στις αποψινές «Ιστορίες» (23.15, ΣΚΑΪ), όπου μεταξύ άλλων θα προβληθεί μια αποκλειστική συνέντευξη του «υπαρχηγού» της Μέρκελ, Μίκαελ Φουξ στη Σία Κοσιώνη.

Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη από το Epsilon
Παρελθόν αποτελεί ξαφνικά από το Epsilon η Ελεονώρα Μελέτη όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το κανάλι. Αφορμή στάθηκε η επιστολή απαγόρευσης του καναλιού στο περιοδικό «ΕΓΩ!WEEKLY» που ζητούσε να μην δημοσιευθεί η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ελεονώρα Μελέτη με την παρουσιάστρια να έχει προφανώς διαφορετική άποψη.

Αυλαία για το Ράδιο Αρβύλα
Την Δευτέρα στις 6 Ιουνίου το «Ράδιο Αρβύλα» θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές για φέτος, μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά με πολύ υψηλές τηλεθεάσεις όπως ανακοίνωσε χθες ο Αντώνης Κανάκης.

«360ο» στην ανάπτυξη της Ελλάδας
Τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να βγει η χώρα από την κρίση ερευνά η αποψινή εκπομπή «360ο» που θα προβληθεί στις 00.30 από τον Alpha. Λίγες μέρες πριν ψηφιστεί ο νέος αναπτυξιακός νόμος, η Σοφία Παπαϊωάννου μιλά με ιστορικούς, οικονομολόγους, αλλά και επιχειρηματίες που πέτυχαν μέσα στην κρίση.

Μαθήματα οδήγησης» σε Α΄ τηλεοπτική προβολή
Την κωμωδία «Μαθήματα οδήγησης», η οποία βασίζεται σε αληθινή ιστορία θα προβάλλει απόψε στις 22.00 το Novacinema 1 σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση. Πρωταγωνιστούν Πατρίσια Κλάρκσον και Μπεν Κίνγκσλεϊ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x