Media

Νάπολι-Ίντερ στον OTE TV

Οι ειδήσεις της ημέρας από τον χώρο των Media.

Με το ντέρμπι κορυφής της Serie A κλείνει η αγωνιστική δράση του σαββατοκύριακου. Στις 22.00, η Νάπολι υποδέχεται την Ίντερ (OTE Sport 1 HD) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο και είναι η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα σήμερα.

Στην Ελλάδα, το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλλονή στη Λέσβο ολοκληρώνει την 12η αγωνιστική της Superlaegue. Σέντρα στις 19.30 και μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 94.6 σε περιγραφή του Στρατή Τσιντότα. Τηλεοπτικά από το Novasports 1. Μία ώρα νωρίτερα, στις 18.00 πέφτει και η αυλαία στην 8η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον αγώνα, Λαύριο-Παναθηναϊκός (Novasports 2) με μετάδοση και αυτής της αναμέτρησης από τον ΣΠΟΡFM 94.6 σε περιγραφή του Δημήτρη Κοντού. Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας που, αν και Δευτέρα, έχει αρκετές επιλογές.

Δείτε απόψε στη "Δίκη στον ΣΚΑΪ"
Νέες αποκαλύψεις υπόσχεται η αποψινή "Δίκη στον ΣΚΑΪ", με τον Κυριάκο Θωμαϊδη. Μεταξύ άλλων η εκπομπή θα αποκαλύψει έγγραφα και τραπεζικούς λογαριασμούς της πυραμίδας στη διαιτησία, αφού η εισαγγελική έρευνα ανοίγει τα στόματα, ενώ θα αναφερθεί και στο ναρκοπλοίο και την ποδοσφαιρική εμπλοκή που προκύπτει . Θα υπάρχει, επίσης, και μια μαρτυρία-σοκ: Aπειλή θανάτου μέσα στη φυλακή. Απόψε στις 00.15 στον ΣΚΑΪ.

To «Super Idol» στο E TV
Το μουσικό talent show «Super Idol» - είχε προβληθεί για πρώτη φορά πριν από 11 χρόνια στο Mega - επιστρέφει στις αρχές του 2016 αυτή τη φορά από την τηλεοπτική συχνότητα του E TV. Την αποκάλυψη έκανε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Μένιος Φουρθιώτης στην εκπομπή του την Κυριακή. Όπως ανέφερε, τα ονόματα των 4 κριτών αλλά και της κεντρικής παρουσιάστριας, θα γίνουν γνωστά εντός των ημερών με ανακοίνωση του σταθμού.

Ο κινηματογράφος σε πρώτο πλάνο στην ΕΡΤ3

Τρεις ξεχωριστές ζώνες με έργα της 7ης Τέχνης καθιερώνει η ΕΡΤ3. Κάθε Σάββατο στις 23:00, θα προβάλλει έργα της ανεξάρτητης κινηματογραφίας, κάθε Δευτέρα, επίσης στις 23.00, θα έχει «Βραδιά Κωμωδίας» με ταινίες του είδους και τέλος, κάθε Τρίτη την ίδια ώρα, την «Κλασική Οθόνη» με διαχρονικά αριστουργήματα.

Ο Πάνος Καμμένος στην «Ανατροπή»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος είναι καλεσμένος στην αυριανή εκπομπή «Ανατροπή» που θα μεταδοθεί στις 23.55 στο Mega και θα βρεθεί απέναντι στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Πρετεντέρη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x