Media

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο «Pick & Roll» του OTE TV

Συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας θα παραχωρήσει απόψε ο Γιώργος Πρίντεζης στις 21.00 στο OTE SPORT 4HD.

Λίγες μέρες μετά το νικητήριο καλάθι του απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο διεθνής άσος μέσα από το παρκέ του ΣΕΦ, μιλάει για τις μοναδικές στιγμές που έζησε, αλλά και για τους στόχους του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν. Επίσης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλάει για την παρθενική του συμμετοχή στο φάιναλ-φορ και όλα όσα έζησε την φετινή χρονιά, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Επίσης στην εκπομπή «πικ εν ρολ» θα προβληθεί ρεπορτάζ με το κλίμα από τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών και τις δηλώσεις των νικητριών της ομάδας του Ελληνικού, ενώ τα κατορθώματα των τεσσάρων Ελλήνων του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστα Κουφού, Νικ Καλάθη και Κώστα Παπανικολάου στα πλέι-οφ του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, θα απολαύσουν επίσης στο «Pick & Roll» οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV.

Όλα αυτά απόψε, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο που θα έχει το ίδιο κανάλι στις 19.00, στο «Pick & Roll», το οποίο εκτάκτως θα μεταδοθεί μέσα από το παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x