Media

Ο τελικός του Κυπέλλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ολυμπιακός και Ξάνθη αναμετρώνται απόψε στις 20.30 στο Ολυμπιακό Στάδιο στον 73ο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα δώσει το «παρών» με σύσσωμο το δημοσιογραφικό του επιτελείο.

Ολυμπιακός και Ξάνθη αναμετρώνται απόψε στις 20.30 στο Ολυμπιακό Στάδιο στον 73ο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα δώσει το «παρών» με σύσσωμο το δημοσιογραφικό του επιτελείο. Ο Σωτήρης Κωσταβάρας θα περιγράψει τον μεγάλο τελικό ενώ ο Νίκος Κατσαρός θα είναι στο σχόλιο του αγώνα. Συντονίζει από το στούντιο της Καλλιθέας ο Σταύρος Χονδροθύμιος.

Το sport-fm.gr θα μεταφέρει τον παλμό ζωντανά από το ΟΑΚΑ πριν, στη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Σωτήρης Ταμπάκος, ο Διονύσης Καππάτος και ο Παναγιώτης Σγαρδέλης θα μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό με εκτενή ρεπορτάζ σε απευθείας συνδέσεις από το ΟΑΚΑ ότι συμβαίνει εκεί από νωρίς.

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού συντονιστείτε στους 94,6 και ακούστε το σχόλιο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, του Γιώργου Χελάκη, του Αντώνη Πανούτσου, του Γιώργου Κοσμά, του Μπάμπη Χριστόγλου, του Αντώνη Καρπετόπουλου, του Βασίλη Βέργη, του Μιχάλη Λεάνη και του Μιχάλη Τσόχου.

Στη συνέχεια ο λόγος περνάει στους ακροατές όπου ο Βασίλης Μοιρώτσος και ο Αντώνης Σαούλης 00.00-02.00 ανοίγουν τις γραμμές και ανταλλάσουν απόψεις για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x