Media

«Όλοι Μαζί μπορούμε»: Πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων του εξωτερικού

Tο «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με τη ViVa.gr αναλαμβάνουν πρωτοβουλία για να βοηθήσουν στον επαναπατρισμό των εγκλωβισμένων Ελλήνων στο εξωτερικό.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία έλαβε ο ΣΚΑΪ μέσω του προγράμματος δράσεων «Όλοι Μαζί Μπορούμε» , με στόχο τη βοήθεια συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη αυτές τις δραματικές για τη χώρα στιγμές.

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» σε συνεργασία με το ViVa.gr ανταποκρίνονται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί Έλληνες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο εξωτερικό λόγω των έκτακτων συνθηκών που βιώνει η χώρα τις τελευταίες μέρες και αναλαμβάνουν πρωτοβουλία για την επιστροφή τους.

Πολλοί Έλληνες πολίτες, με τις τράπεζες κλειστές και τις πιστωτικές κάρτες να μη γίνονται δεκτές για συναλλαγές, δεν έχουν πρόσβαση σε χρήματα και αδυνατούν να επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site:

www.oloimaziboroume.gr/epistrefo και να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 211-77 00 000 προκειμένου να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στην πατρίδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x