Media

«Παιδεία για όλους» από τον ΣΚΑΪ

«Παιδεία για όλους» είναι η νέα δράση που ξεκινάει ο ΣΚΑΪ από τα τέλη Αυγούστου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών-φοιτητών αλλά και των οικογενειών τους για τη νέα σχολική χρονιά.

«Παιδεία για όλους» είναι η νέα δράση που αναλαμβάνει ο ΣΚΑΪ ξεκινώντας από τα τέλη Αυγούστου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών-φοιτητών αλλά και των οικογενειών τους για τη σχολική χρονιά 2015-16.

Στόχος της νέας καμπάνιας είναι να αναδείξει την ΠΑΙΔΕΙΑ σήμερα. Τα προβλήματα, τις αδυναμίες αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν μέσω καλών πρακτικών που εφαρμόζονται από πολλούς φορείς.

Η «Παιδεία για όλους» θα περιλαμβάνει δημοσιογραφικά ρεπορτάζ που θα αναδεικνύουν διάφορα θέματα σχετικά με την ΠΑΙΔΕΙΑ, συζητήσεις, πρακτικά θέματα- όπως αποτελέσματα των πανελλαδικών- αλλά και θα δίνει υποτροφίες σε μαθητές - φοιτητές - σπουδαστές. Στις υποτροφίες θα λαμβάνονται υπόψη κοινωνικά κριτήρια και κυρίως θα απευθύνονται σε παιδιά που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους μετά το λύκειο, να διευρύνουν τις επαγγελματικές & εκπαιδευτικές τους γνώσεις, προκειμένου να αποκτήσουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται για το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης θα έχουν τη δυνατότητα πολλές Ιδιωτικές σχολές-Πανεπιστήμια, φροντιστήρια μέσα από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές του ΣΚΑΪ να παρουσιάσουν τις δικές τους πρωτοβουλίες και δυνατότητες που προσφέρουν στα νέα παιδιά σήμερα.

Η καμπάνια «Παιδεία για όλους» θα έχει και μία ειδική σελίδα στο site του που για όλο αυτό το διάστημα ο καθένας θα μπορεί να ενημερώνεται και να βρίσκει τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην ελληνική παιδεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x