Media

Το παρασκήνιο της συνέντευξης των αδελφών Αγγελόπουλων στον OTE TV

Με το παρασκήνιο της πρώτης συνέντευξης των αδελφών Αγγελόπουλων σε τηλεοπτικό στούντιο και όχι μόνο, θα ασχοληθεί η σημερινή εκπομπή «Pick & Roll» που θα μεταδοθεί στις 20.00 από το OTE SPORT 4HD.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, σχολίασαν τη νέα τετραετή συμφωνία του Ολυμπιακού με τον OTE ΤV για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας τους στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακόμη, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνικά πλέι-οφ και φυσικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ όπου οι τελικοί βρίσκονται προ των πυλών.

Ξεχωρίζει επίσης το θέμα για τον φιλικό αγώνα των βετεράνων του μπάσκετ, που έγινε με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας. Γαλακτερός, Πρέλιεβιτς, Καλαϊτζής και πολλοί ακόμα θυμήθηκαν τα νιάτα τους, υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Ιωαννίδη, και μίλησαν για τον ιερό σκοπό του παιχνιδιού.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο του «Pick & Roll» θα είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x