Media

Τζιχαντιντές στα Βαλκάνια και Ολοκαύτωμα στις «Ιστορίες» στον ΣΚΑΪ

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Μόνο στο χάντμπολ έχουμε δράση στα ελληνικά γήπεδα σήμερα. Στις 18:00 στο κλειστό του Βύρωνα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Φιλίππο Βέροιας στην αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier, που αρχίζει λίγες μέρες νωρίτερα λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «Βεροιωτών» το σαββατοκύριακο. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM 94,6 από τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2, που έχει και τα δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχουμε δύο αγώνες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας (DFB Pokal )στις 20.00 η Λεβερκούζεν φιλοξενεί την Βέρντερ Βρέμης (OTE SPORT 7HD) και στις 21.30 η Στουτγκάρδη την Ντόρτμουντ (OTE SPORT 2HD), ενώ σήμερα ανοίγει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των «32» του Eurocup με την αναμέτρηση Άλμπα – Νεπτούνας (Eurosport 2, 21:00).

Δείτε εδώ αναλυτικά το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Οι τζιχαντιστές στα Βαλκάνια: Μια έρευνα-ντοκουμέντο
Με δύο συγκλονιστικές ιστορίες θα ασχοληθούν οι αποψινές «Ιστορίες» με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη και Παύλο Τσίμα. Οι τζιχαντιστές στα Βαλκάνια: Μια έρευνα-ντοκουμέντο. Ο Αλέξης Παπαχελάς ταξίδεψε στο Κόσσοβο κι αποκαλύπτει πώς η χώρα έχει μετατραπεί σε έναν από τους βασικούς πυρήνες των τζιχαντιστών στα Βαλκάνια. Ολοκαύτωμα, 71 χρόνια μετά: Οι επιζώντες και οι διώκτες των δημίων τους. 71 χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα η Σία Κοσιώνη συναντά δύο Έλληνες επιζώντες της ναζιστικής θηριωδίας αλλά και τον Σερζ και την Μπεάτε Κλάρσφελντ, τους διάσημους κυνηγούς των Ναζί. Η συνέχεια επί της οθόνης, απόψε στις 23.15 στον ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος στο στούντιο του Pick & Roll
Ο Γιάννης Χριστόπουλος, πρωταθλητής Ασίας με την Εθνική Κίνας από το πόστο του πρώτου βοηθού προπονητή, είναι ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής Pick & Roll (20.00, OTE SPORT 4HD) και θα βρεθεί στο στούντιο για να μιλήσει για το χρυσό μετάλλιο στο Πανασιατικό πρωτάθλημα, την επερχόμενη συμμετοχή της ομάδας στους Ολυμπιακούς, για τις ιδιαιτερότητες της ζωής στην Κίνα, αλλά και για την Μπάγερν Μονάχου, στην οποία βρέθηκε για δύο χρόνια.

Αφιέρωμα στον Μάρτιν Σκορσέζε
Το αφιέρωμα στον Μάρτιν Σκορσέζε συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα στο OTE CINEMA 2 με 2 ταινίες back2back. Έτσι σήμερα στις 19.40 θα προβληθεί η περιπέτεια φαντασίας «Hugo», η οποία, βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα Σκηνοθεσίας και κέρδισε 5 Όσκαρ. Η συνέχεια του αφιερώματος στον κορυφαίο σκηνοθέτη γίνεται με το δράμα μυστηρίου «Ενάντια στη Βία» με την Μπάρμπαρα Χέρσεϊ και τον Ντέιβντ Καραντάιν στις 22.00.

«Το ακρωτήρι της βίας» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Το πολιτικό θρίλερ «Το ακρωτήρι της βίας» βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Καρίλ Φερέι θα δείξει απόψε στις 22.00 το Star σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Πρωταγωνιστούν Ορλάντο Μπλουμ, Φόρεστ Γουίτακερ, Κόνραντ Κεμπ κ.α.

Σε πρώην φυλακισμένους εστιάζει η αποψινή «Αυτοψία»
Τρεις ανθρώπους που καταδικάστηκαν σε περισσότερο από έναν αιώνα φυλακή, συναντάει στην αποψινή «Αυτοψία» (Alpha) που θα προβληθεί στις 23.30 ο Αντώνης Σρόιτερ. Στην κάμερα της εκπομπής, μιλούν γι’ αυτά που βίωσαν στο κελί τους, τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, τους ανθρώπους των φυλακών, τις αποδράσεις τους αλλά και το πως μετρούσαν αντίστροφα τον χρόνο για την αποφυλάκισή τους.

Σε 48ωρη απεργία προσανατολίζονται οι δημοσιογράφοι
Πρόταση για νέα 48ωρη αυτή τη φορά απεργία των δημοσιογράφων για την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή 11&12 Φεβρουαρίου συζητήθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Το φάκελο της υγείας ανοίγει η «Ανατροπή»
Τα νοσοκομεία καταρρέουν. Οι άρρωστοι ταλαιπωρούνται. Φάρμακα δεν υπάρχουν. Η γρίπη σκοτώνει. Ποιος διαλύει την Υγεία; Μία μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή», με τον Γιάννη Πρετεντέρη, απόψε στις 00.05 στο MEGA.

Η Σοφία Αρβανίτη στο «Parole»
Η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη με τις μεγάλες επιτυχίες, που αγαπήθηκε από το κοινό τη δεκαετία του ’90 είναι η αποψινή καλεσμένη της εκπομπής «Parole» με την Αννίτα Πάνια που θα προβληθεί στις 23.00 στο E TV.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x