Media

Υψηλή τηλεθέαση και χθες για το «Voice»

Το 2ο live του «Voice» προτίμησαν να δουν χθες βράδυ οι τηλεθεατές ανεβάζοντας τα νούμερα της τηλεθέασης σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Το 2ο live του «Voice» προτίμησαν να δουν χθες βράδυ οι τηλεθεατές ανεβάζοντας τα νούμερα της τηλεθέασης σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι πίνακες της Nielsen κατέγραψαν ποσοστό τηλεθέασης στο γενικό σύνολο 38,3%, φτάνοντας ακόμα και το 47,8% λίγο πριν το τέλος του μουσικού τάλεντ σόου του ΑΝΤ1.

Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15 - 44 συγκέντρωσε ποσοστό 39,8% ανεβάζοντας την τηλεθέαση από το 1ο live που ήταν 33% στο γενικό σύνολο και 33,2% στο δυναμικό κοινό αντίστοιχα.

Το μόνο πρόγραμμα που διασώθηκε από τα υπόλοιπα κανάλια που κατέγραψαν μονοψήφια ποσοστά ήταν η ταινία «Ο κώδικας Da Vinci» στο MEGA που σημείωσε 11,6% στο γενικό σύνολο και 13,2% στο δυναμικό κοινό 15-44.

Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου

Η Μαρία Μπεκατώρου και η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό Σου-κου» αναδείχτηκε χθες νικήτρια στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη αναγκάζοντας τις αντίστοιχες εκπομπές σε Alpha και Epsilon να κινηθούν σε μονοψήφια νούμερα.

Έτσι το «πρωινό Σου-κου» στον ΑΝΤ1 σημείωσε 19% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο, την ίδια ώρα που η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη «στα καλά καθούμενα» στο Epsilon έκανε 9,5% και το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha 8,5%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x