Stories

Οι παίκτες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ που θα μπορούσαν να μπουν στο Survivor

Μπορεί στο Survivor να έπαιξαν ποδόσφαιρο, αλλά ο δικός μας «διεστραμμένος νους», αλλάζει τα δεδομένα και στέλνει πριν το ντέρμπι τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο.

Το Survivor μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ενώ είναι βασικό θέμα συζήτησης στα social media. Πριν το ντέρμπι λοιπόν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, είπαμε να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα και αντί για… Λεωφόρο να πάμε τους παίκτες των δύο ομάδων στον Άγιο Δομίνικο.

Άλλωστε τις προάλλες το ριάλιτι επιβίωσης και ο ποδοσφαιρικός αγώνας που έπαιξαν οι παίκτες της κόκκινης και μπλε ομάδας, έγινε τάση, ενώ το γνωστό «Καφενείο» πήρε φωτιά, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είδαν με… καλό μάτι για τις ομάδες τους περιπτώσεις όπως της Καρολίνας. Βέβαια κάποιοι ήταν τόσο απελπισμένοι που ήθελαν ακόμα και τον Τριαντάφυλλο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Εμείς λοιπόν θα αντιστρέψουμε λίγο την κατάσταση και θα επιλέξουμε τρεις ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα, που για διάφορους λόγους θα μπορούσαν να σταθούν επάξια απέναντι σε Κοψιδά και Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο.

Από την ΑΕΚ





Τσιγκρίνσκι: Δεν θα μπορούσε αυτή η φιγούρα να λείπει από το Survivor. Θα ήταν το απόλυτο τοτέμ του παιχνιδιού από το παρουσιαστικό του και μόνο. Κάτι σαν τον Κοψιδά, αλλά θα έτρωγε και κρέας. Η παραγωγή μάλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το δικό του πρόσωπο για να αποτυπώσει τις φιγούρες στα τοτέμ και το βραβείο ασυλίας. Κάποιος υπερβολικός δε, θα έλεγε ότι όντας σαν τον «Ιησού τον Ναζωραίο», θα μπορούσε να φανεί και αλλού χρήσιμος, πολλαπλασιάζοντας ψάρια και καρύδες σε περιόδους που η ομάδα του δεν θα κέρδιζε έπαθλα φαγητού ή περπατώντας πάνω στο νερό. Εμείς βέβαια δεν υιοθετούμε τέτοιου είδους σχόλια.



Τσιντώτας: Κατ’ αρχάς είναι πλέον της μόδας να μπαίνουν στο παιχνίδι τερματοφύλακες. Δηλαδή ο Σάκης Κατσούλης τι παραπάνω έχει από τον πορτιέρε της ΑΕΚ; Επιπλέον έχοντας μάθει να ακούει τα μύρια όσα σε κάθε ήττα της ΑΕΚ, φταίει δεν φταίει, θα μπορούσε να έχει τον ρόλο του σάκου του μποξ στην ομάδα. Του παίκτη δηλαδή που θα έκραζαν όλοι και θα στοχοποιούσαν μετά από κάθε ήττα στα αγωνίσματα, ακόμα και αν όλοι οι άλλοι πετούσαν… αετό. Κάτι σε Ανθή Σαλαγκούδη δηλαδή στο πιο ικανό.



Ολιβέιρα: Παρά το γεγονός ότι είναι περίπου 80 κιλά, στις συνειδήσεις του κόσμου έχει περάσει ως «παραπάνω από κανονικός» για το μπόι του. Δεν είναι περίπτωση Ραμπεσαντρατανά που είχαν αναστενάξει τα σουβλατζίδικα, αλλά θα είχε μια καλή ευκαιρία να χάσει τα όποια περιττά και να γυρίσει ανανεωμένος. Επιπλέον σαν σκόρερ που είναι, μάλλον θα ήταν καλός και στον στόχο στα αγωνίσματα.

Από τον Παναθηναϊκό





Σανκαρέ: Μην πει κανείς ότι δεν θα ήθελε τέτοια φιγούρα στον Άγιο Δομίνικο. Κατ’ αρχάς με το πλατινέ μαλλί θυμίζει Πάτρικ Ογκουνσότο, που ήταν από τους πλέον αγαπητούς στο παιχνίδι παλαιότερα, ειδικά στα κουιζάκια. Αυτός μια χαρά τα έλεγε τότε, οι άλλοι ήταν σκράπες και δεν τον καταλάβαιναν. Με τέτοια κορμοστασιά δε, στα αγωνίσματα θα ήταν διακριθέντας, ενώ λόγω ύψους θα μπορούσε εύκολα να βοηθάει σε πολλές δουλειές στη καλύβα και το δάσος. Η καταγωγή του από τη Σενεγάλη επίσης θα έπαιζε ρόλο στο να εμπλουτίσουν το μενού με καμιά καλή συνταγή καρύδας, αφού όλο κάτι νεροζούμια τρώνε.



Μπεκ: Με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς, θα μπορούσε να είναι ένας άλλος «μάνατζερ ράγκμπι». Τα μισά αγωνίσματα θα τα έχανε λόγω προβλημάτων, ενώ ως ανοιχτόχρωμος θα περνούσε πολλές ώρες στην παραλία για να μαυρίσει με αποτέλεσμα να απομονωθεί. Σίγουρα θα αποχωρούσε οικειοθελώς μετά από κάποια νοσηλεία στη κλινική του παιχνιδιού.



Μολό: Λοιπόν ο Μολό είναι η περίπτωση του παίκτη που όσο θα περνούσε ο καιρός θα ανέβαινε στο παιχνίδι. Κάτι σαν τον Καλίδη, αλλά όχι τόσο καλός τραγουδιστής. Ο παίκτης που παίζει για την ομάδα και τα δίνει όλα. Δεν είναι ο κορυφαίος, αλλά φέρνει νίκες και μένει στον πάγκο χωρίς να διαμαρτυρηθεί όταν μπαίνουν μπροστά οι… δυνατοί. Θα έμενε στο παιχνίδι ως το καλό παιδί, ενώ τις φορές που θα ήταν υποψήφιος, θα τον κρατούσε μέσα ο κόσμος αναγνωρίζοντας πόσο φιλότιμος είναι.

Bonus Παρουσιαστής





Ο γέροντας Μιαούλης: Δεν υπάρχει καταλληλότερος από τον Κώστα Μιαούλη για το Survivor. Δηλαδή τι να λέμε… Δεν υπάρχει κανένας Λιανός. Κατ’ αρχάς δεν θα έμενε στο ξενοδοχείο, αλλά στη δική του ασκητική καλύβα σε κάποια γωνίτσα του νησιού. Επιπλέον αν και όλοι θα ήξεραν ότι είναι με τους παίκτες της ΑΕΚ, εκείνος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πανηγυρίσει τις νίκες του αντιπάλου, όπως έκανε σε ένα αντίστοιχο ματς πέρσι που την κατά βρήκε με το γκολ του Κωλοβέτσιου. Επιπλέον θα έδινε καλά προγνωστικά για το στοίχημα, ενώ σίγουρα θα υποκινούσε τους πάντες για… ίντριγκα. Είναι άλλωστε το στοιχείο του.


Υ.Γ. Ξεκαθαρίζουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει γραφτεί καθ’ υπερβολή και με έντονη δόση χιούμορ και σαρκασμού και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να προσβάλει καμία ομάδα, αλλά και κανέναν ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x