TV

Survivor: Αποχώρησε η Ροδάνθη Καπαρού!

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε με βάση την 48ωρη ψηφοφορία του Survivor.

Μετά την ασυλία που έχασαν οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο προηγούμενο επεισόδιο στο συμβούλιο του Survivor για να ψηφίσουν τους παίκτες προς αποχώρηση. Οι παίκτες των Μαχητών καταψήφισαν στην ομαδική ψηφοφορία την Ροδάνθη Καπαρού η οποία βγήκε για 7η φορά υποψήφια προς αποχώρηση. Ο Νικόλας Αγόρου, έχοντας την ασυλία, θέλησε να προστατεύσει τις γυναίκες, λαμβάνοντας υπόψη του πως ο κόσμος, όπως έχουν δείξει μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα, έχει στηρίξει τη Ροδάνθη. Έτσι, ο Νικόλας ψήφισε τον Πάνο Θεοδώρου, λόγω του τραυματισμού του, αλλά και του ότι δεν βρισκόταν από την αρχή στο Survivor.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, Ροδάνθη Καπαρού και Πάνος Θεοδώρου, δεν τέθηκαν σε ψηφοφορία, αφού πλέον οι αποχωρήσεις γίνονται βάση της προτίμησης του κόσμου, όπως αυτή αποτυπώθηκε στη 48ωρη ψηφοφορία του Survivor. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης, πως βάσει αυτής, από το Survivor αποχωρεί, μετά από έξι υποψηφιότητες, η Ροδάνθη Καπαρού.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Παρόλα αυτά θέλω να πω μπράβο στον Πάνο. Φεύγω γεμάτη από το Survivor. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα και μπήκα σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που γνώρισα όλα αυτά τα άτομα και εκπλήρωσα τους στόχους μου. Δεν πρόκειται να φύγω με καμία πικρία. Όταν λέω ότι φεύγω γεμάτη το εννοώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για να ζήσεις, τα έχω ζήσει όλα. Σίγουρα με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω στην καλύβα και δεν θα το ξαναζήσω όλο αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν, οπότε είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσει αυτή η ομάδα έτσι», δήλωσε η Ροδάνθη Καπαρού μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x