TV

Survivor: Βγήκαν τα μαχαίρια στους Διάσημους με την αποχώρηση Χατζίδου

Αφορμή η στάση της Ξένιας των Rec και όσα είπε στο συμβούλιο - Της επιτέθηκαν Κρητικός, Μουρούτσος και Δρυμωνάκος - Στην καλύτερη τους φάση οι Μαχητές που κάνουν σερί νικών

«Οργή λαού, φωνή Θεού» έγραφε ένα tweet μεταξύ των εκατοντάδων που προστέθηκαν στο #SurvivorGR μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης. Και ήταν αυτό που επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Με ένα συμβούλιο εκρηκτικό, με κατηγορίες και αψιμαχίες μεταξύ των Διασήμων.


Η Ελένη Χατζίδου έφυγε από το Survivor κάτι που οι περισσότεροι ξέραμε από νωρίς. Σχεδόν από την στιγμή που ψηφίστηκε υποψήφια. Από την στιγμή που σύσσωμος ο γυναικείος πληθυσμός στοχοποίησε την Σπυροπούλου.

Και από την στιγμή που η φίλη της η Ξένια με προκλητική ειρωνεία και ψεύτικα επιχειρήματα πρότεινε τον «άγιο» Δρυμωνάκο να φύγει οπότε η Ελένη είχε ισχυρό αντίπαλο. Το παλικάρι που δεν προκαλεί, που αγωνίζεται και φέρνει νίκες, που στηρίζει την ομάδα και που αγαπιέται από το κοινό. Το παιδί - δελφίνι που στην παραλία είναι αόρατος και αρνείται να δει και να ακούσει τα ξεμαλλιάσματα της γυναικείας κλίκας. Αυτόν πρότεινε η Ξένια η οποία πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με την οργή του κοινού το οποίο την «στόλισε» στο twitter.
Η Ελένη Χατζίδου λογικά πλήρωσε την φράση της στην Σπυροπούλου για “σφαλιάρα” και το «σκάστε» στους Μαχητές. Την ψήφισαν όλοι οι άνδρες της ομάδας και δεν την υποστήριξε το τηλεοπτικό κοινό το οποίο αντιθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες, αποθέωσε τον Δρυμωνάκο με ρεκόρ θετικών ψήφων. Ένα εξαιρετικό παίκτη, ένα υπέροχο πλάσμα, ένα αξιοπρεπή άντρα.
Στο παιχνίδι έμεινε και η Σπυροπούλου η οποία μέχρι στιγμής έχει κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου με την συμπεριφορά της.



Όλα όσα έγιναν χθες
Ο Μουρούτσος και ο Νάσος κατέκριναν την επιλογή της Ξένιας να ψηφίσει τον Δρυμωνάκο. Μάλιστα ο Μουρούτσος το πήγε ένα βήμα παραπέρα και σχολίασε τις γυναίκες της ομάδας οι οποίες ανέφερε πως συζητούν πάντα για φαγητό και εστιατόρια. Η Ξένια προσπάθησε να υπερασπιστεί την επιλογή της δίχως να έχει προφανώς αντιληφθεί το πόσο πολύ έχει ενοχλήσει η ψήφος της και τους άνδρες της ομάδας και το κοινό το οποίο την κρίνει αρνητικά στο Twitter.
Ο Νάσος την κατηγόρησε λέγοντας ότι είπε ψέματα για να δικαιολογήσει την επιλογή Δρυμωνάκου και για πρώτη φορά μιλά στην κάμερα με θυμό για κάποιον συμπαίκτη του.
Σύσσωμη η ομάδα των Μαχητών μίλησε για τον Γιάννη με τα καλύτερα λόγια και απόρησαν για την υποψηφιότητά του.

Ο ίδιος ο Δρυμωνάκος απόρησε αλλά διακριτικά επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα ηθικό πλάσμα το οποίο δικαίως εισπράττει τον θαυμασμό και την υποστήριξη του κόσμου. Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι αθλητές και ειδικά οι Ολυμπιονίκες είναι οι πιο σωστοί σε συμπεριφορά στο παιχνίδι.

Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειξε απορημένη στην κάμερα φωτογραφίζοντας την Ολγα για την ψήφο της, λέγοντας πως αν και είχαν έλθει κοντά δεν το περίμενε και δεν το φαντάστηκε ότι θα συνέβαινε. Η Ολγα δικαιολόγησε την ψήφο της λέγοντας πως ο μόνος λόγος που την επέλεξε ήταν η αγωνιστική αδυναμία της…



Αγώνας με έπαθλο ταχίνι
Ο αγώνας της Πέμπτης είχε έπαθλο ταχίνι. Και αυτό άρεσε πολύ και στους Διάσημους αλλά και στους Μαχητές οι οποίοι μπήκαν με φόρα στον στίβο μάχης.

Χάρης και Στέλιος είναι το πρώτο ζευγάρι και ο Κρητικός επέστρεψε αποφασισμένος να βρει τον παλιό καλό εαυτό του που σάρωνε τους αντιπάλους και έδινε νίκες στην ομάδα των Διασήμων. Αυτό ακριβώς έκανε και άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το 1- 0.
Ακολούθησαν η Κωνσταντίνα και η Ντάρια. Η παρουσιάστρια κάνει λάθη στην διαδρομή και μένει πίσω. Όμως θα κριθούν στον στόχο. Μετά από πολλές αποτυχημένες βολές και των δύο κοριτσιών τελικά νικήτρια αναδεικνύεται η Ντάρια καθώς σκοράρει την δεύτερη μπάλα της πιο γρήγορα. Ισοπαλία με 1 – 1 για τις δύο ομάδες.

Νάσος – θεός εναντίον Αγόρου – σκληροτράχηλου. Ο ψηλός Διάσημος κάνει λάθος και χάνει πολύτιμο χρόνο το οποίο θα του κοστίσει και τη νίκη καθώς ο Νικόλας σκοράρει και κάνει το 2 -1.

Μαρία εναντίον Μαρίνας. Δύο δυνατές παίκτριες στον στίβο τερματίζουν με μικρή διαφορά. Άλλο ένα αγώνισμα το οποίο όμως κρίνεται κυρίως από την ευστοχία των παικτών. Η Μελίνα θα κερδίσει πολύ εύκολα, είναι εύστοχη και θα κάνει το 3 -1 για τους Μαχητές. Στη συνέχεια ο Τσεπάνης θα κερδίσει τον Δρυμωνάκο καθώς θα αποδειχθεί πιο εύστοχος και η διαφορά των δύο ομάδων θα αυξηθεί και θα γίνει 4 – 1 υπέρ των Μαχητών.

Ξένια και Βιργινία μπαίνουν με τα άρματά τους στον στίβο μάχης. Η Ξένια κάνει απανωτά λάθη και η Βιργινία θα φτάσει πρώτη στον στόχο. Η παίκτρια των Μαχητών θα σκοράρει με διαφορά δευτερολέπτων και θα κάνει το 5 -1. Οι Διάσημοι πλέον στριμώχνονται… Τσίλης και Ηλίας είναι οι επόμενοι. Γρήγορη η διαδρομή των δύο πολύ δυνατών παικτών αλλά και πάλι οι Μαχητές θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν τον πόντο καθώς είναι πολύ πιο εύστοχοι. 6 – 1 το σκορ.

Τσεπάνης εναντίον Στέλιου. Ο Κωνσταντίνος φτάνει πρώτος αλλά σκοράρουν και οι δύο. Η τελική όμως μπαλιά θα μπει από τον Τσεπάνη που θα κάνει το 7 – 1. Το σκορ έχει ξεφύγει πλέον, πολύ δύσκολα θα κάνουν την ανατροπή οι Διάσημοι. Χατζίδου εναντίον Βιργινίας. Προσπαθούν και οι δύο αλλά η Βιργινία φτάνει πρώτη στον τερματισμό και η Χατζίδου είναι αστέρι στον καταπέλτη και μειώνει σε 7 – 2. Αντί να χαρεί η Χατζίδου που κέρδισε, εύχεται να γυρίσει το σκορ για να λιποθυμήσουν οι αντίπαλοι… Μνήσθητί μου, Κύριε…



Στην αρένα θα μπουν ο Χάρης και ο Δρυμωνάκος. Ένα σημαντικό λάθος του Χάρη θα τον αφήσει πολύ πίσω. Όμως αν και φτάνει με καθυστέρηση θα σκοράρει πιο γρήγορα και θα κάνει το 8 -2. Ξένια εναντίον Ντάριας και η διαδρομή πλέον ελάχιστη σημασία έχει. Το 9 – 2 είναι γεγονός και η πανωλεθρία για τους Διάσημους μάλλον πλησιάζει. Οι Μαχητές έχουν αρχίσει να κουράζουν με τις αγριοφωνάρες όμως και με βασικό ενορχηστρωτή τον Αγόρου. Φτάνει πια με τις ιαχές είναι και βράδυ, μας κουράσατε παιδιά. Μπράβο, αλλά ηρεμήστε λίγο.

Ηλίας και Νάσος δίνουν την μάχη η οποία ή θα κρίνει τον αγώνα ή θα καθυστερήσει την λήξη του. Το ματς λήγει. Θρίαμβος των Μαχητών που καθάρισαν την παρτίδα πολύ εύκολα και με εξαιρετική επίδοση. Το έπαθλο, τέσσερις φέτες ψωμί με ταχίνι θα πάει στην ομάδα τους. Ο Αγόρου σε παραλήρημα πλέον ουρλιάζει λες και πήρε το Παγκόσμιο. Μη χειρότερα…

Οι Διάσημοι θυμίζουν κηδεία εκτός από την Ντίνα η οποία προτείνει να πάρουν τον μικρό καταπέλτη για φάκα στην καλύβα ενώ στη συνέχεια θυμάται ποια είναι η πιο καλή ταβέρνα στην Ερμιόνη τρελαίνοντας τους πεινασμένους συμπαίκτες της. Είναι μονίμως χαρούμενη η κοπέλα, δεν καταλαβαίνει τίποτα από μιζέρια και αποτυχία.

Οι Μαχητές απολαμβάνουν το χορταστικό γεύμα τους αλλά και το καλό κλίμα της ομάδας τους που πλέον τους έχει οδηγήσει σε συνεχόμενες νίκες.

Οι γυναίκες των Διασήμων δεν έχουν μάθει να χάνουν. Γι αυτό και υποβαθμίζουν τη νίκη των αντιπάλων τους και τους ειρωνεύονται με επικεφαλής την Ξένια, την Χατζίδου και την Δαλάκα.
Η Ξένια ειρωνεύεται την Κωνσταντίνα η οποία επιλέγει να καθίσει με τα αγόρια αφού τα κορίτσια της έχουν ψήσει το ψάρι στα χείλη. Λογικό γιατί δεν έχει wi fi να διαβάσει το γράφεται… Ξαφνικά η Ξένια κατηγορεί τα αγόρια ότι της πήραν το ρύζι της. Από κοντά και η Δαλάκα. Εχει χαθεί η μπάλα εντελώς. Ο Στέλιος βγήκε από τα ρούχα του, άρχισε να ορκίζεται στα παιδιά του καθώς η Ξένια συνέχισε να κατηγορεί τους άντρες ότι πήραν το ρύζι. Ο Στέλιος ο άνθρωπος έχασε την ψυχραιμία του, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει. Ούτε κι εμείς βέβαια. Η κοπέλα πλέον δημιουργεί μέτωπα κάθε μέρα. Επίσης σορτσάκι τέλος, παιδιά. Ούτε για δευτερόλεπτο δεν εμφανίστηκε στο επεισόδιο.




Ντάνο, γύρνα πίσω!!!
Η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί το twitter οργίζεται και πάλι με την Ξένια. Χιλιάδες tweets έχουν αναφορά στο όνομά της ενώ πλέον έχει παρασύρει και την Δαλάκα σε ένα βαθμό η οποία χάνει πόντους.

Ο Ντίναρος από την άλλη είναι μέσα στο χαμόγελο. Ούτε μίρλα, ούτε τίποτα. Μόνο χαρά. Ο Δρυμωνάκος, ο υπεροχότατος Δρυμωνάκος χαμογελά και το ήθος του πλημμυρίζει την οθόνη. Αστέρι ο παίκτης.

Η ώρα του Συμβουλίου
Ο Δρυμωνάκος αποθεώνεται από τους Μαχητές. Θεωρείται πολύ καλός παίκτης και δεν διστάζουν να το πουν δημόσια. Το ίδιο κάνουν και οι άνδρες συμπαίκτες του. Η Ξένια λέει ότι δεν θέλει να φύγει ο Δρυμωνάκος και ότι τον ψήφισε αναγκαστικά. Μετά τα μασάει, αυτοαναιρείται, λέει δικαιολογίες οι οποίες δεν πείθουν. Επικρατεί σύγχιση. Αλλ’ αντί άλλων… Ο Μουρούτσος επιτίθεται και φέρνει την Ξένια σε δύσκολη θέση και αναγκάζεται να ομολογήσει ότι δεν ήθελε να ψηφίσει κορίτσι. Την αδειάζει και ο Στέλιος. Ευθύς, σταράτος, ντόμπρος, παλικάρι ο Στέλιος.

Η κατάσταση είναι πλέον εκρηκτική καθώς το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ για την Ξένια η οποία πλέον αναγκάζεται να ομολογήσει πως δεν ήθελε να ψηφίσει γυναίκα. Η Δαλάκα υπερασπίζεται την Ξένια, ενώ και ο Δρυμωνάκος πλέον αδειάζει το δίδυμο Ξένια – Δαλάκα.
Πόσο ωραία μιλάει ο Στέλιος, τηλεθεατάρες. Πόσο αντρίκια και απλά. Ούτε ατάκες, ούτε εξυπνάδες, ούτε καουμποϊλίκια. Απλά καθαρά και ωραία. Όπως και ο Μουρούτσος. Το παλικάρι με σεβασμό και επιχειρήματα κατάφερε να οδηγήσει στην αποκάλυψη του αληθινού σκεπτικού της Ξένιας.

Το Συμβούλιο είναι μακράν το πιο έντονο. Ακόμη και ο χαμηλών τόνων Τσίλης παίρνει θέση και εκφράζει την αντίθεσή του με όσα είπε η Ξένια. Μπουρλότοοοο! Φτάνουμε στο σημείο να αναθεωρήσει η Ξένια και να πει ότι αν ξαναψήφιζε δεν θα ήταν ο Δρυμωνάκος αυτός που θα ψήφιζε. Η Χατζίδου κάνει απολογισμό της εμπειρίας της και με αξιοπρέπεια και διακριτικά εκφράζει την επιθυμία της να μείνει. Η συμπεριφορά της είναι πολύ πιο ήρεμη πλέον, αλλά είναι αργά.

Η Σπυροπούλου θα πει κάτι ωραίο. Πως όσοι την είδαν να αντέχει στο παιχνίδι θα πήραν θάρρος και θα πίστεψαν πως αν εκείνη άντεξε τόσο, τότε μπορούν κι εκείνοι.
Στο ίδιο mood και ο Δρυμωνάκος. Σεμνά και ταπεινά.

Η ώρα της ανακοίνωσης έφτασε. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα αυτού που αποχωρεί: Ελένη Χατζίδου. Μία Ελένη που ξεκίνησε με χιούμορ και τσαλάκωμα, με διάθεση και αυτοσαρκασμό και έφτασε σε σημείο να χάνει την ψυχραιμία της και την συμπάθεια του κοινού. Η πείνα, η εξάντληση, το ριάλιτι ως συνθήκη επηρεάζουν. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα δει, θα ακούσει και με καθαρό μυαλό και γεμάτο στομάχι θα καταλάβει τι πήγε στραβά τελικά.

Ηδη μιλώντας πριν αποχωρήσει είπε κάτι ωραίο και γενναίο: χαίρομαι που θα μείνει ο Γιάννης. Θέλει κότσια να το πεις, Ελενάρα. Ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου… Καλή επιστροφή λοιπόν.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x