TV

Survivor: Βόλτα με αερόστατο για τη Μαύρη ομάδα – Επίθεση πτηνού στη Δαλάκα

Ένα εντυπωσιακό έπαθλο έκρυβε το δεύτερο αγώνισμα, του επεισοδίου της Πέμπτης, καθώς οι δύο ομάδες διεκδίκησαν βόλτα με αερόστατο και διαμονή σε ξενοδοχείο με βραδινό και πρωινό στην Πούντα Κάνα.

Ένα εντυπωσιακό έπαθλο έκρυωε το δεύτερο αγώνισμα, του επεισοδίου της Πέμπτης στο Survivor, καθώς οι δύο ομάδες διεκδίκησαν βόλτα με αερόστατο και διαμονή σε ξενοδοχείο για μια νύχτα με βραδινό και πρωινό στην Πούντα Κάνα.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα, οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε να διανύσουν έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Λίγο πριν από τον τερματισμό, έπρεπε να τοποθετήσουν κάποιες μπάλες στη βάση ενός διαδρόμου.

Τελικά, νίκησε η μαύρη ομάδα με 10-8, μετά από ντέρμπι. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ και πανηγύρισε έξαλλα με τους συμπαίκτες του, ενώ ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ Κατερίνας Δαλάκα και Μπορά.

Λίγο πιο πριν, οι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τα σύμβολα, όπου νίκησαν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Νίκος Κοσμάς.

Νωρίτερα ένα πουλί είχε βάλει στο στόχαστρο την... Κατερίνα, στην οποία έκανε συνέχεια επίθεση.

«Είμαι 26 χρονών δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο. Είναι το νησί του τρόμου. Θα μου κάνει ζημιά σίγουρα αυτό το πουλί. Θα φύγω από το Survivor γιατί θα μου έχει επιτεθεί πουλί. Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου.» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Κατερίνα και Δήμητρα προσπάθησαν να πάρουν την... εκδίκηση τους από το πουλί τρομάζοντας το ώστε να φύγει αλλά μάταια. Όσο εκείνες προσπαθούσαν να το διώξουν, όπως ανέφερε η Κατερίνα, τόσο εκείνο επέστρεφε πιο επιθετικό.











Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x