TV

Survivor: Δύο ξένοι Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Εύη Σαλταφερίδου!

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γίνω φίλη με τον Σώζοντα.»

Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει για να συνυπάρξουν αρμονικά στην καλύβα του Survivor ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Εύη Σαλταφερίδου. Οι δύο παίκτες των Διασήμων δεν βρίσκουν κανένα λόγο να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλο, αφού η γνώμη που έχει ο καθένας τους δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο. Και σαν τέτοιος η Εύη Σαλταφερίδου συνεχίζει να συμπεριφέρεται με την κακομαθημένη εγωιστική συμπεριφορά της, κάτι το οποίο με αφήνει παγερά αδιάφορο. Αν όμως θελήσει να την αλλάξει σαν Σώζων πολύ ευχαρίστως να την ακούσω, αλλά με το πιστόλι να με σημαδεύει, σίγουρα δεν μπορώ να την ακούσω ούτε εγώ και φαντάζομαι ούτε και ο κόσμος που την παρακολουθεί. Αν δεν είχε η Εύη την ατομική ασυλία πιστεύω ότι θα ήταν υποψήφια γιατί τα παιδιά που είναι εδώ τόσο καιρό δυσκολεύονται πάρα πολύ να ψηφίσουν ο ένας τον άλλο» έλεγε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

«Ο άνθρωπος αυτός επηρεάζει θεωρώ όλη την ομάδα αρνητικά. Πάρα πολλές φορές γίνονται πάρα πολλές συζητήσεις για να μιλήσουμε σε έναν άνθρωπο που είναι 40 ετών, να καταλάβει τα πιο απλά, να πει συγγνώμη και μετά από λίγο να ξανακάνει το ίδιο. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να πιάσω τον Σώζοντα να κάνω μια συζήτηση. Πρώτα από όλα το πρόβλημα του είναι πως εγώ έχω αυτή τη στάση απέναντι του. Δεν αναρωτιέται γιατί έχουμε αυτή τη στάση απέναντι του. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα εγώ με αυτό τον άνθρωπο δε θέλω να μιλάω. Έχω και ξαναπεί ότι με ενοχλείς που μιλάς έτσι, οπότε από τη στιγμή που αυτός δεν το διορθώνει, δεν κάνει την αυτοκριτική του τι πάει στραβά, σημαίνει ότι αυτός δεν θέλει να το διορθώσει. Αν μου μιλούσε καλά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μιλάω μαζί του παντού. Για μένα το θέμα έχει λήξει από τη στιγμή που δεν αλλάζει στάση. Δεν υπάρχει λόγος να πιάσω τον Σώζοντα γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γίνω φίλη με τον Σώζοντα», σχολίαζε η Εύη Σαλταφερίδου.

Η στάση τους και οι διαμάχες τους έχουν κουράσει και τους συμπαίκτες τους. Ο Γιάννης Τσίλης σχολίασε μάλιστα: «Το πρόβλημα μεταξύ του Σώζοντα και της Εύης με έχει κουράσει πάρα πολύ. Βέβαια δεν είναι το μόνο. Γενικά όλες οι διαφωνίες και οι σκηνές που μπορεί να έρχεται σε ένταση η ομάδα».



Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x