TV

Survivor: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην αιώρα και η Ελένη Χατζίδου με το φτυάρι!

"Δεν θέλω να χαλάσω την ηρεμία μου για καμία Κωνσταντίνα. Κάνω υπομονή, δεν θέλω να χαλάσω το καλό κλίμα. Φτάνει! Φτάνει γιατί έχω έρθει ως εδώ!"

Τα μαχαίρια έχουν βγει και στην ομάδα των Διασήμων και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα παρακολουθήσουμε «εκρήξεις». Την ώρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολάμβανε την αιώρα του Survivor, η Ελένη Χατζίδου την «πυροβολούσε». Η τραγουδίστρια ανέφερε τα εξής:


«Με κάποιους από εδώ μέσα, στη ζωή μου έξω δεν θα έκανα παρέα. Δεν θα μπορούσα να έχω κολλητή μου φίλη και να κάνω στενή παρέα με την Κωνσταντίνα. Δεν είναι ότι δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με την Κωνσταντίνα επειδή είναι δυναμική, πολλές φορές, όμως, δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μπορεί να έχουμε τρελή αγωνία για το αγώνισμα και μπορεί να συζητάει ότι στα μακαρόνια με κιμά είναι πιο ωραίο το κρεμμύδι τσιγαρισμένο 1 λεπτό παρά 3 λεπτά.

Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν δείχνουν τον αληθινό εαυτό τους. Με ενοχλεί αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία. Υπάρχουν τέτοια άτομα στην ομάδα μας δυστυχώς».

Μάλιστα, ότι κάτι συμβαίνει με τους Διάσημους, είναι κάτι που το έχουν εντοπίσει και οι Μαχητές:



Σαν μην έφτανε αυτό, στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο, η Ελένη Χατζίδου δείχνει να έχει βγει από τα ρούχα της. «Δεν θέλω να χαλάσω την ηρεμία μου για καμία Κωνσταντίνα. Κάνω υπομονή, δεν θέλω να χαλάσω το καλό κλίμα. Φτάνει! Φτάνει γιατί έχω έρθει ως εδώ!», λέει.



Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x