TV

Survivor: Μαλλιά κουβάρια έγιναν Σώζων – Εύη! «Μην κάνεις ριάλιτι» – «Μην λες ψέματα, σεβάσου το…»

«Είναι ένα κορίτσι που προκάλεσε το συναίσθημα και περιμένει να πάρει ανταμοιβή από αυτό».

Νέος γύρος έντασης στο Survivor πριν το αγώνισμα! Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Εύη Σαλταφερίδου αρπάχτηκαν γι’ ακόμα μία φορά μπροστά σε όλους και η αιτία ήταν τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο μεταξύ τους.

«Δεν ήρθα στο Survivor για να κάνω τέτοιου είδους συζητήσεις. Με ενόχλησε κάτι και το είπα. Όταν κάτι με ενοχλεί γενικά στη ζωή μου, το λέω, μέχρι εκεί. Σήμερα έχουμε έναν σοβαρό αγώνα και δεν θέλω καθόλου να το χαλάσουν για τέτοιου είδους συζητήσεις. Το συζήτησα και άλλη στιγμή και δεν θέλω να κάνω ξανά καμία κουβέντα τέτοιου είδους στο παιχνίδι. Εγώ ένιωσα ότι κάτι με πείραξε, το είπα, μέχρι εκεί. Δεν το έκανα για να προκαλέσω αυτό που λέει ο Σώζων. Σεβάσου το ότι έχουμε συμπαίκτες και θα είναι καλό να σταματήσεις. Είναι λάθος αυτό που κάνεις. Ήρθαμε για αγώνα και θα ήθελα να τελειώσει εδώ το θέμα. Μην ψεύδεσαι μπροστά στον κόσμο», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Η έκφραση αυτή “στεναχωρήθηκα, πικράθηκα από τον συμπαίκτη μου” έχει ένα αντίκτυπο σε πέντε εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι ένα κορίτσι που προκάλεσε το συναίσθημα και περιμένει να πάρει ανταμοιβή από αυτό. Να μην το συνεχίσουμε, απλά βρήκες δύο εβδομάδες μετά να το πεις στο συμβούλιο. Κατάλαβες; Και αυτό εννοώ ότι προσπάθησες να πουλήσεις. Σέβομαι τους συμπαίκτες μου και το τηλεοπτικό κοινό. Και θέλω να αποκαλυφθεί τώρα ότι το ίδιο σκηνικό, αυτό που είπα στην Εύη Σκαρώνη, το είχα πει και σε εσένα… Μην προσπαθείς να κάνεις ριάλιτι για κάτι το οποίο δεν χρειάζεται, ακόμα δεν πατήσαμε στο νησί», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.



Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x