TV

Survivor: Νέο “θάψιμο” σε Σπυροπούλου από Ξένια–Δαλάκα! «Δεν ξέρω πώς σκέφτεται στο μυαλό της»

«Εγώ σαν Ξένια δεν θα το έκανα αυτό ποτέ. Αυτό που κάνει η Κωνσταντίνα και προσπαθεί…».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, από τη μέρα που μπήκε στο Survivor, κάνει παρέα με τα κορίτσια, αλλά πολύ περισσότερο με τα αγόρια. Αυτό, όμως, δεν αρέσει σε δύο συμπαίκτριές της και συγκεκριμένα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ξένια Έβεν.

Οι δύο τους, μετά το “θάψιμο” που της έριξαν την προηγούμενη εβδομάδα, επανήλθαν… δυναμικά. Στο σημερινό επεισόδιο, είδαμε και τις δύο κοπέλες να κρίνουν την παρουσιάστρια επειδή κάνει παρέα με τους άντρες.

«Η Κωνσταντίνα δεν ξέρω πώς σκέφτεται στο μυαλό της και πώς πράττει. Έκανε παρέα με τα κορίτσια και ξαφνικά κάνει με τα αγόρια. Ελεύθερη είναι να κάνει παρέα με όποιον θέλει, εγώ προσωπικά δεν κάνω παρέα μαζί της. Δικαίωμά της να κάνει παρέα με τα αγόρια, την άλλη μέρα με τα κορίτσια. Εμένα δεν με ενοχλεί σε κάτι», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Επικό ξέσπασμα Βασάλου! Άφωνη η Βαλαβάνη… «Πας καλά; Εσύ ήσουν αναίσθητος…»

«Εγώ σαν Ξένια δεν θα το έκανα αυτό ποτέ. Αυτό που κάνει η Κωνσταντίνα και προσπαθεί να κρατήσει καλές σχέσεις με όλο τον κόσμο για να ασφαλίσει τη θέση της μέσα στο παιχνίδι, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Εγώ θα το έκανα αν εξέφραζε εμένα, όχι επίτηδες, όχι να παίζω θέατρο… Δε θα το έκανα ποτέ αυτό», είπε η Ξένια Έβεν.

Δείτε όσα είπαν στο Survivor…


Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x