TV

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ένας άγριος καβγάς (vids)

Οι Έλληνες παίκτες πριν το αγώνισμα της ασυλίας κλήθηκαν να δώσουν τη «μάχη» τους για το έπαθλο επικοινωνίας.

Η «άσπρη» ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με «αέρα» αφού το βράδυ του Σαββάτου κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι και να πάρει τη νίκη του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας.

Το βράδυ της Κυριακής στο Survivor, οι παίκτες της «μαύρης» ομάδας προσπάθησαν να μην βρεθούν στη θέση των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Η πρώτη ήττα τους έφερε νεύρα με τους Yusuf και Atakan, να πιάνονται στα χέρια. Στη μέση μπήκαν οι συμπαίκτες τους, και τους χώρισαν. Στο σημερινό επεισόδιο νίκησε τελικά η Άσπρη ομάδα μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, και έτσι κέρδισε την ασυλία.

Οι Έλληνες παίκτες πριν το αγώνισμα της ασυλίας κλήθηκαν να δώσουν τη «μάχη» τους για το έπαθλο επικοινωνίας.

Λίγο πριν την έναρξη ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως λόγω της σημερινής ημέρας της μητέρας, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη μαμά τους. Οι παίκτες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους και ιδιαίτερα ο Νίκος.

Οι δυο ομάδες πήγαν στο συμβούλιο προκειμένου να δώσουν την ψήφο τους σε εκείνους τους παίκτες που θεωρούν πως πρέπει να αποχωρήσουν.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα τεθούν στη κρίση του τηλεοπτικού κοινού της γειτονικής χώρας, είναι οι Ατακάν Εμρέ και Γιουσούφ.













Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x