TV

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και μια τεράστια έκπληξη (vids)

Η μαύρη ομάδα ήταν στη δυσάρεστη θέση να υποδείξει εκείνους που είναι οι πιο αδύναμοι παίκτες ή θεωρούν ότι δεν προσφέρουν στην παραλία, αφού ο καθένας ψηφίζει με διαφορετικά κριτήρια.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με έπαθλο την ασυλία, η Άσπρη ομάδα κατάφερε να νικήσει με σκορ 10-8. Η Αφροδίτη ευστόχησε στη μπασκέτα δίνοντας τη χαριστική βολή στην αντίπαλη Μαύρη ομάδα.

Η μαύρη ομάδα ήταν στη δυσάρεστη θέση να υποδείξει εκείνους που είναι οι πιο αδύναμοι παίκτες ή θεωρούν ότι δεν προσφέρουν στην παραλία, αφού ο καθένας ψηφίζει με διαφορετικά κριτήρια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε στους παίκτες ότι αυτή είναι από τις τελευταίες ασυλίες, καθώς, το παιχνίδι φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος του.

Η μαύρη ομάδα πήγε στο συμβούλιο μετά από αρκετό καιρό, αφού είχαν να βρεθούν σε αυτή τη θέση από την ημέρα που έφυγε ο Ατακάν.

Η Κατερίνα Δαλάκα είπε ότι η πτώση της ομάδας της ξεκίνησε όταν μετακόμισαν στην ίδια παραλία με την αντίπαλη ομάδα και ίσως αυτό οφείλεται στο καινούργιο περιβάλλον, αφού τους επηρέασε την ψυχολογία, καθώς είχαν συνηθίσει στην άλλη ομάδα. Μαζί της συμφώνησε και ο Σπύρος.

Οι παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος και η Δήμητρα.

Η μεγάλη όμως έκπληξη, έσκασε σαν βόμβα από το στόμα του παρουσιαστή, γεμίζοντας τους παίκτες με χαρά και ενθουσιασμό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι στο επόμενο αγώνισμα όποια ομάδα κερδίσει, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από ένα αγαπημένο τους πρόσωπο που θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο!

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει ξαναζήσει αυτή τη στιγμή και πέρυσι ήταν από τις τυχερές αφού η ομάδα της κέρδισε και έτσι ένα μέλος της οικογένειάς της ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να βρεθεί κοντά της.











Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x