TV

Survivor: Ποιος κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία;

Μάχη για την πολυπόθητη ασυλία, αλλά και ένα εκπληκτικό έπαθλο!

Το Survivor φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος! Έχουν περάσει τέσσερις μήνες, από την ημέρα που το παιχνίδι επιβίωσης βγήκε στους τηλεοπτικούς δέκτες. Πλέον, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν εκεί τον αγαπημένο τους παίκτη.

Πριν από αυτό, όμως, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι ασυλίας. Έχουμε ακόμα μία αποχώρηση, την τελευταία. Οι τέσσερις παίκτες που θα παραμείνουν θα περάσουν στον ημιτελικό και από εκεί μόνο δύο στον τελικό.

Σκληρή μάχη απόψε για την ασυλία!



Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα από τα τελευταία παιχνίδια ασυλίας. Οι δύο παίκτες που θα καταφέρουν να την εξασφαλίσουν, θα εξαιρεθούν από την ψηφοφορία και θα τσεκάρουν το εισιτήριό τους για τον ημιτελικό.

«Καλώς ορίσατε σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα του φετινού Survivor. Οι δύο από εσάς που θα έχουν κερδίσει την ασυλία, θα πάνε απευθείας και στον ημιτελικό του φετινού παιχνιδιού», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής ανακοινώνει και ένα από τα δωράκια που θα κερδίσουν οι δύο νικητές! «Δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε έτσι. Έχουμε φυσικά και κάποια επιπλέον δωράκια. Οι δύο νικητές θα πετάξετε τις επόμενες ημέρες για Κούβα», είπε ο Τανιμανίδης κάνοντας τους παίκτες να πανηγυρίσουν.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Σήμερα έχουμε αγώνα ασυλίας. Πρώτη φορά που δεν θα έχουμε κορίτσια να αντιμετωπίσουμε».

Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Δεν με προβληματίζει το ότι θα είναι πιο δύσκολα στους αγώνες τώρα που είμαστε μόνο άντρες».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θέλω πάρα πολύ να συμμετέχω και να κερδίσω στον τελικό. Θα κοιτάξω οπωσδήποτε να πάρω την πρώτη ασυλία για να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω περιμένοντας την απόφαση του κόσμου».

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, πρόκειται γι’ ακόμα ένα ιδιαίτερο αγώνισμα, που, φυσικά, δεν λείπουν και τα νεύρα. Οι παίκτες θέλουν να εξασφαλίσουν τις τελευταίες δύο ασυλίες και θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να περάσουν, αρχικά, στον ημιτελικό.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor…



Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x