TV

Survivor: Σοκαριστικός τραυματισμός του Χικμέτ - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Tο βράδυ της Κυριακής οι δύο ομάδες έπεσαν στον στίβο μάχης, που ήθελε αντοχή και καλό στόχο, στο επεισόδιο του Survivor.

Tο βράδυ της Κυριακής οι δύο ομάδες έπεσαν στον στίβο μάχης, που ήθελε αντοχή και καλό στόχο, στο επεισόδιο του Survivor.

H μαύρη ομάδα επικράτησε με 10-8, κάνοντας το 2-0 και στέλνοντας του άσπρους στο συμβούλιο του νησιού.

Η Κατερίνα Δαλάκα στο επεισόδιο της Κυριακής φόρεσε μία μπλούζα που είχε ξεχάσει ο Ατακάν, όταν αποχώρησε. «Όχι δεν είναι δική μου. Την ξέχασε ο Ατακάν στο νησί, τη βρήκε ο Πάνος και μου την έδωσε, οπότε έχω ένα φόρεμα να φοράω από εδώ και στο εξής», ανέφερε η παίκτρια του Survivor.
Το έπαθλο της ασυλίας επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Χικμέτ. Ο παίκτης της Άσπρης ομάδας, καθώς διαγωνιζόταν με τον αντίπαλό του, ούρλιαξε ξαφνικά και βρέθηκε στο έδαφος.

Οι συμπαίκτες του πάγωσαν και έσπευσαν αμέσως να δουν τι έχει γίνει. Οι γιατροί έσπευσαν άμεσα με τον Χικμέτ να σφαδάζει από τον πόνο, αφού το πόδι του είχε μαγκώσει στο ξύλινο εμπόδιο, με αποτέλεσμα να βγει το γόνατό του.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο παρουσιαστής του Survivor ανέφερε ότι η ομάδα της προηγείται με 26-19 σε συνολικές νίκες.

Τo Συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, καθώς ο απρόσμενος τραυματισμός του Χικμέτ σόκαρε τους πάντες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στο στενάχωρο περιστατικό, διευκρινίζοντας στους διαγωνιζόμενους ότι όλοι είναι βαθιά στεναχωρημένοι γι’ αυτήν την άτυχη στιγμή.

Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι τα πρώτα νέα για την υγεία του είναι σχετικά ενθαρρυντικά, ενώ υπογράμμισε ότι δεν είναι βέβαιο αν θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Ακόμη, τόνισε ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός δεν πρόκειται να αφήσει μόνιμη ζημιά σε εκείνον.

Από την ψηφοφορία των παικτών της Άσπρης ομάδας υποψήφιες προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Ρία Κολοβού.

Η συνέχεια επιφύλαξε μία έκπληξη στις δύο ομάδες καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι θα μπουν 5 παλιοί παίκτες οι οποίοι θα σχηματίσουν μία ομάδα.

Η ομάδα των παλιών παικτών θα αγωνιστεί για μεγάλα έπαθλα απέναντι στην μεικτή ομάδα που θα σχηματίσουν η Μαύρη και η Άσπρη. Μάλιστα ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε και ένα όνομα, που είναι η Μελίνα Μεταξά.













Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x