Νέα μοντέλα

Tα πιο hot μοντέλα που θα δούμε το 2017

Τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουν πολλά νέα μοντέλα, για κάθε γούστο και βαλάντιο, από μικρά αυτοκίνητα πόλης μέχρι και νέες επιλογές στη δημοφιλή κατηγορία των SUV.

ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ford Fiesta. Το νέο Fiesta θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον Ιούλιο για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των supermini, προτάσσοντας τους μεγαλύτερους χώρους, το εκλεπτυσμένο ντιζάιν και, όπως κάθε Ford, τα απολαυστικά οδηγικά χαρακτηριστικά.


Jeep Compass. Τη μεγάλη επιτυχία του Renegade σκοπεύει να συνεχίσει η επίσημη αντιπροσωπεία με το νέο Compass, που θα λανσαριστεί στη διάρκεια του καλοκαιριού με όπλο του την αυθεντική τζιπ σχεδίαση, τους μεγάλους χώρους και τον premium αέρα.


KIA Rio. Πολλή δουλειά θα έχουν να κάνουν στην ελληνική αντιπροσωπεία της KIA, που θα λανσάρει πλήθος νέων μοντέλων. Ανάμεσά τους και το ολοκαίνουργιο Rio, που αναμένεται τον Ιούνιο και θα ξεχωρίζει για τη φρέσκια εμφάνιση, τον αναβαθμισμένο οδηγικό χαρακτήρα και το νέο μηχανολογικό σύνολο.


Peugeot 5008. Από το φθινόπωρο αναμένεται το ανανεωμένο 308, ενώ προς τα τέλη του χρόνου το μεταμοντέρνο 3008 θα αποκτήσει έναν μεγάλο αδερφό. Ο λόγος για το 5008, που έχει αλλάξει ριζικά προσανατολισμό και από ένα κλασικό MPV έχει μεταμορφωθεί σε ένα πολυχρηστικό μεγάλο, επταθέσιο SUV.


Seat Ibiza. Με το Ateca να τα πηγαίνει περίφημα και το ανανεωμένο Leon να κυκλοφορεί ήδη, μία από τις σημαντικότερες αφίξεις είναι αυτή του νέου Ibiza, που στη νέα του γενιά έχει μεγαλύτερους χώρους και πολύ καλά οδηγικά χαρακτηριστικά χάρη στη νέα πλατφόρμα του VW Group.


Toyota Yaris. Αυτή την περίοδο προτεραιότητα για τους ανθρώπους της Toyota αποτελεί τόσο το προχωρημένο σχεδιαστικά CH-R όσο και το αναβαθμισμένο Yaris, που, πέρα από το εκτεταμένο facelift, απέκτησε και έναν νέο οικονομικό σε κατανάλωση κινητήρα στα 1.500 κ.εκ.


Volvo XC60. Μία από τις καλύτερες και πιο κομψές προτάσεις στην κατηγορία των premium SUV είναι το μεγάλο XC90 όσο και το XC60. Μάλιστα, από το φθινόπωρο αναμένεται η νέα γενιά XC60, με κίνηση στους μπροστινούς ή στους τέσσερις τροχούς και με υπερτροφοδοτούμενους δίλιτρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x