Γενικά

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Good Ride-Athens

Στις 29 Σεπτεμβρίου κάτι όμορφο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα για τους λάτρεις των αυτοκινήτων.

Η εκδήλωση «The Good Ride-Athens» θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Θα διαρκέσει όλη την ημέρα με σκοπό παιδιά με καρκίνο να ψυχαγωγηθούν και να απολαύσουν μια βόλτα με τα αυτοκίνητα που θα βρίσκονται εκεί, από το "Porche Club Hellas".

Μετά τη βόλτα θα παρατεθεί γεύμα στα παιδιά και στις οικογένειές τους και θα έχουν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν από κοντά τα εντυπωσιακά οχήματα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τα αυτοκίνητά όλων των μελών μας θα παρκάρουν και να παραταχθούν σε ένα χώρο που θα έχει διατεθεί, στην Πλατεία Συντάγματος μπροστά από το Ξενοδοχείο Athens Plaza.

Η οδήγηση θα έχει διάρκεια για 45 λεπτά περίπου, μεταξύ των ωρών 10.00 έως 11.00, με διακοπή στη συνέχεια στο CLUB SPORT - STEFANOS NERIS όπου θα υπάρχει πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων θα ανέρχεται σε 100 έως 140 συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, όπου θα έχει στηθεί μικρός μπουφές με χυμούς καφέ και κέικ.

Στη συνέχεια μετά τις 11.15 θα συνεχιστεί η διαδρομή έως το Μουσείο Βορρέ, όπου θα περιηγηθούμε στο Μουσείο και έπειτα θα ακολουθήσει μπουφές για να γευματίσουμε, με ικανό χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα.

Το προτεινόμενο γεύμα για τα παιδιά μπορεί να είναι χάμπουργκερ ή λουκάνικα με πατάτες, πίτσες, αργότερα κέικ ή επιδόρπιο ή φρούτα, αλλά χωρίς σοκολάτα και χωρίς καρύδια.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος θα γίνει διανομή τσαντών και παιχνιδιών για 30 - 40 παιδιά.

Επιστροφή στην Αθήνα μετά τις 14.00 έως 15.00 με διαφορετική διαδρομή από εκείνη που ακολουθήθηκε για τη μετάβαση, όπου οι οδηγοί της Porsche επανενώνονται για ένα ποτό γύρω στις 16.30 οπότε και οι γονείς θα έχουν παραλάβει τα παιδιά και θα έχουν αναχωρήσει.

Τέλος γύρω στις 19.30 θα μπορούσε να δοθεί ένα χαλαρωτικό δείπνο, ίσως σε κάποιο σημείο στην Αθήνα.

Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x