Μαχητικά Αθλήματα

To Muay Thai Grand Prix έρχεται από το Λονδίνο στην Αθήνα

To Muay Thai Grand Prix έρχεται από το Λονδίνο στην Αθήνα.

To Muay Thai Grand Prix θεωρείται η μεγαλύτερη διοργάνωση της πολεμικής τέχνης Muay Thai στην Ευρώπη. Πρόκειται για μάχες καθαρόαιμου Muay Thai αλλά πλέν στην κάρτα αγώνων του περιλαμβάνει και αγωνες Kickboxing.
Το ελληνικό κοινό θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απολαύσει μερικούς από τους κορυφαίους Έλληνες μαχητές, αντιμέτωπους με Άγγλους.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο Muay Thai και καλύτερος ενεργός Έλλημας thai fighter, Παύλος Καπώνης έχει αναλάβει το matching των αγώνων στο στυλ του muay thai, ενώ τους αθλητές για τους αγώνες kickboxing επέλεξε ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόεδρος Ελλάδος της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKN, Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό σε όλους Έναστρον' (Λ. Πειραιώς 178 ) στις 20 Μαΐου 2017, σε έναν εξαιρετικό χώρο που σε συνεργασία με το κορυφαίο αγγλικό promotion θα διαμορφωθεί ανάλογα για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

inner

* Η Προπώληση των εισιτηρίων για το Muay Thai Grand Prix 8 ξεκίνησε
Εξασφαλίστε το εισιτήριο σας στην προνομιακή τιμή προπώλησης των 18 ευρώ από τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά από τον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.ticketservices.gr/event/muay-thai-grand-prix-8/

Πάρτε μια γεύση από τις μάχες του ερχόμενου Σαββάτου στο παρακατω βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x