Γενικά

To αντίο του Daniel Bryan συγκλόνισε το WWE

Ο πιο δημοφιλής wrestler του WWE ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση λόγω προβλημάτων από τους τραυματισμούς σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Την τελευταία πενταετία ο Daniel Bryan ήταν με τεράστια διαφορά ο πιο αγαπητός άνθρωπος στο WWE. Λίγο μετά τη νίκη του στη Wrestlemania 2014 όμως άρχισαν τα προβλήματα των τραυματισμών που τον άφησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Από τον Απρίλιο του 2015 και μετά δεν το είδαμε να παλεύει ξανά μέσα σε ρινγκ. Οι φήμες όλο αυτό το διάστημα οργίαζαν και πολλοί πίστευαν ότι όλα ήταν ένα κόλπο για να γίνει η επιστροφή του πιο αισθητή.

Τα πράγματα όμως δεν έγιναν έτσι, αφού ο Daniel Bryan το απόγευμα της Δευτέρας και μέσω twitter ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση και λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο RAW για να εξηγήσει τους λόγους και να αποχαιρετίσει τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:



Η απόσυρση του Daniel Bryan στα 34 του χρόνια είναι τεράστια απώλεια για το WWE αφού η αποδοχή που είχε από τον κόσμο ήταν τόσο μεγάλη που δύσκολα κάποιος θα βρεθεί για να γεμίσει το κενό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x