Betmasters

To cash out or not to cash out

Ένα δίλημμα που έχουν πλέον όλοι οι παίκτες. Τι όμως είναι το cash out πραγματικά;

Πάντα ήταν θέμα για όσους παίζουν Live bet ή και regular στοίχημα, το να έχουν χρήματα διαθέσιμα στο λογαριασμό τους για να "καλύψουν". Τώρα, οι περισσότερες εταιρίες στοιχήματος έχουν εισαγάγει στην πλατφόρμα τους, το Cash out (εξαργύρωση). Έτσι, όταν έχετε παίξει μια πάρα πολύ καλή απόδοση και το στοίχημά σας πάει καλά, αλλά αισθάνεστε οτι η επιλογή σας δεν θα κερδίσει στο τέλος, μπορείτε να κάνετε Cash out και να πληρωθείτε άμεσα. Χωρίς φυσικά να έχετε χρήματα στον λογαριασμό σας.

Για παράδειγμα, αν παίξατε διπλό στο Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης με απόδοση, 12,00, και το παιχνίδι είναι στο 70' 0-2, μπορείτε να εξαργυρώσετε το στοίχημά σας και να μην έχετε άγχος μέχρι το τέλος.

Cash Out μπορείτε να κάνετε και σε παρολί. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε παίξει έξι ματς και να έχουν περάσει τα πέντε. Τότε, χωρίς να περιμένετε το τελευταίο παιχνίδι, εξαργυρώνετε και είστε ασφαλείς, έστω και με μικρότερη μπάζα από αυτήν που θα κάνατε
αν περνούσε το παρολί.

Φυσικά, το Cash Out δεν υπάρχει μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στα περισσότερα αθλήματα.

Μην περιμένετε να χάσουν οι bookmakers ή να τους πιάσετε κότσο. Αυτό έχουμε ξεκαθαρίσει πως δεν γίνεται. Οι αποδόσεις για το Cash Out είναι πάντα κουτσουρεμένες, όμως το να έχετε την απόλυτη ελευθερία να κλείσετε το στοίχημά σας, όποτε θέλετε, είναι
σίγουρα υπέρ σας.

Στην πράξη, είναι πανεύκολο να κάνεις cash out. Η εταιρία έχει ειδικό πεδίο που σε ρωτάει αν θέλεις να κάνεις cash out, λέγοντάς σου φυσικά πόσα χρήματα σου προσφέρει.

Μάθε τι είναι το cash out στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x